2018. január 20., szombat

Hálás vagyok #42.

Ezt éreztem a héten: 

♥ Vasárnap egyedül voltam itthon, (tudjátok, ez az a nap, amikor a gyerekek elmennek anyósomhoz, és én egyedül maradhatok itthon. Ha jobb idő van, akkor persze Férj is, de ő meg ilyenkor látja az anyukáját, úgyhogy el szokott menni velük. Nem titkolom, hogy nagyon szeretem a vasárnapokat. :)
♥ Ezen a vasárnapon a két nagy elment Apával Zsófi gitárjáért. Várpalotára mentek, mert a bácsi, aki javította, ott lakik. Nagy élményben volt részük, mert a bácsinak állítólag működő tankmodelljei voltak, és az én családomban nagyon megy a tankmánia. (kivéve engem) 
♥ Hosszú idő után végre elkészült egy mellényem, amit már régen terveztem, hogy kötök. Mindig el is határoztam, hogy újra leülök, de nem volt időm. Időm most sincs, de annyira kedvem volt, hogy néhány nap alatt egy kis talált fonalból megkötöttem. Nagyon szeretem. (A képen sajnos én vagyok. Csak így, háttal mertem vállalni, elölről nem mertem megmutatni - magamat.)

♥ Férjjel együtt főzni.
♥ A Feketelista című sorozat egyre izgalmasabb.
♥ Mindenki hamar elment aludni, én pedig sokáig fent voltam. 
♥ Blogot írni :) és másokét olvasni. 
♥ Férjjel együtt ügyeket intézni. Ebben a hónapban itthon van, megszűnt a munkahelye, és most éppen lazít. Így beszéltük meg, hogy amíg lehet, sok időt töltsünk együtt.
♥ Új anyagot írok, sajnos nagyon lassan haladok, mert az íráshoz egyedül kell lennem, ez pedig mostanában keveset történik meg velem. De megírtam 3 fejezetet, ami nagy haladás.
:( Szeretem, hogy itthon van velem Férj, de... néha... 
♥ Kata erdei oviban volt, és nagyon élvezte.
♥ Zsófia kreatívkodott apával.

♥ Forró fürdőt venni, és hajat mosni. Még úgy is, hogy nem szeretek hajat mosni.
♥ Nekiálltunk átpakolni a házat, kicsit fertőtlenítettünk, rendezgettünk, és tervezzük, hogy hamarosan hogy lesz a festés, és a lomtalanítás.
:( Tudom, hogy zavarja, hogy nem lehet kint a kertben, és nem lehet sok mindent csinálni. 
:( Egyre stresszesebb vagyok. Ezen a héten rengeteg konfliktusom volt, van Zsófival, ami miatt kicsit szomorú vagyok. 
♥ Mivel egyik éjszaka Nimród és Kata is velem aludt, nagyon rossz éjszakám volt. Nagyon szeretem őket, de szó szerint utaznak álmukban, így mindig pakolgatni kellett őket a helyükre. Így nem aludtam szinte semmit. Viszont napközben, mikor Férj elvitte őket iskolába, elmentem lefeküdni. 
♥ Zsófit elvittem úszni. Ebben viszont nagyon jó. Nagyon sportos csaj. 
♥ Kata nagyon sokat énekel, jó hangja van. Gondolkoztam, hogy esetleg ének-zene tagozatra íratom, mert hihetetlen hallása és adottságai vannak, de ő azt mondta, hogy matekra szeretne. :) Igazából van még egy kis időnk eldönteni.
♥ Kötni sokat, amit nagyon élvezek.
♥ A macskám, akit nagyon bírok, és akit Logannak hívnak. 

♥ Zsófia sakkversenyen is járt. Nagyon bírom benne, hogy hihetetlen lelkes, és mindig, mindenhova jelentkezik, még akkor is, ha nem a legjobb benne, de nagyon szereti, amikor történik valami, amikor események vannak, amikor ÉLET VAN. Életre való.
♥ Stanglikat sütöttem, Férj pedig lencsefőzeléket főzött. 
:) Sajnos a hittan óráimról nem tudok túl pozitívan nyilatkozni, küzdelmes, mert sajnos nem veszik komolyan sem a gyerekek, sem a szülők. Nem mindenki természetesen. 
♥ Szombatra annyira fájt a derekam, vesém, hátam, hogy nem bírtam felkelni az ágyból. Egész nap feküdtem. Meleg szoba, meleg takaró, meleg párna, meleg víz. Nem voltunk sajnos gyülekezetben.
♥ Szombat délután, estefelé Férj elvitte a gyerekeket mamához, mert Zsófi ott aludt nála. Szülinapja volt, azaz hétfőn lesz, és mozizást ígért neki. A többi gyerek is elmegy ilyenkor, mert szeretnek ott lenni. Én pedig naplemente után leültem rajzolni. De hirtelen nem volt áram, gyertyát kellett gyújtanom. Nagyon romantikus volt. És ha már az volt, akkor megnéztem a laptopomon a kedvenc szerelmes filmemet, amiről oly sokat beszéltem már nektek. :) 
Hát persze, hogy a VERONICA MARS!!! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése