2018. február 20., kedd

Sorsoltunk, bár kicsit később...

Bocsánat a néhány nap késésért.
Vasárnap - a szülinapomon - éppen lebetegedtem, és túlélni próbáltam a napot. Valamennyire jól is ment, hiszen Férj elvitte a gyerekeket a mamához, én tudtam pihenni. Azaz nem kellett beszélni, mert iszonyúan fájt a torkom, és bár nem lázasodtam be, azért a vízszintes és a pihenés jót tett. Hálás is vagyok neki érte. Igaz, azóta Ő beteg.

Azt kell, hogy mondjam, hogy kevesen olvas(unk)nak ma már blogokat, mindenki siet, a Facebookon sokkal rövidebb és gyorsabb minden. Mostanában én is szelektáltam, mert tényleg nincs időm olvasni minden nap. Azt gondoltam, hogy talán többen rácsapnak erre a lehetőségre, bár nem igazán tudom, hogy mennyien is olvasnak igazából...
Mindenesetre megejtettük a sorsolást:
Gratulálok.
Hamarosan küldöm. :)

7 megjegyzés:

  1. Köszönöm! Én arra gondoltam, hogy szívesen felajánlom annak, aki szintén játszott, de még nem nyert nálad semmit. Szeretném, ha más is átérezné azt az örömöt, amit nekem más párszor sikerült.

    VálaszTörlés
  2. És ami lemaradt: jobbulást, gyógyulj meg gyorsan!

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok!♡
    Gyógyulást! ♡

    VálaszTörlés
  4. Jobbulást kívánok!
    Gratulálok a Nyertesnek! :)

    VálaszTörlés
  5. Hopp! Hol a tegnapi hozzászólásom? :(
    Az volt a lényeg, hogy örülök az újabb nyereménynek, de arra gondoltam, hogy ha a többiek közt van olyan, aki még nem nyert nálad, akkor én szívesen felajánlom neki a szakácskönyvet. Csak hogy ő is megtudja, milyen jó nyerni nálad. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük, ez aranyos tőled.
      Hamarosan újra sorsolok!

      Törlés
  6. Boldog születésnapot kívánok utólag is! És gratulálok!!!

    VálaszTörlés