2015. szeptember 25., péntek

Láz és Bárány

A héten Zsófiával nem volt közös óránk. Nimród belázasodott, így orvoshoz kellett mennünk. És az orvos éppen akkor rendelt ezen a napon, amikor az óránk lett volna.
Nimród hősiesen viselkedett, mert csütörtök dél körül már nem volt láza, de mire az orvoshoz értünk már Kata is fázott és odabújt hozzám. Mire hazaértünk az orvostól, már magas láza volt. Ráadásul szülői volt az oviba... Apa dolgozott, így meg kellett oldani, hogy elmenjünk Zsófiért az iskolába, és az oviba is be kellett mennem szólni, hogy mi a helyzet...
A lényeg a lényeg, hogy még mindig betegek, esténként visszajön a lázuk, bár napközben jól vannak. Akkor pörögnek is ezerrel... Estére viszont mindig belázasodnak... Szegények!

Zsófiának azért megígértem, hogy készítünk valamit kárpótlásként, mivel nem volt óránk.
Ez még a Jó pásztor történethez készült:

A sablont mellékelem, bár nem túl bonyolult bárányt rajzolni :)
Mindenképpen érdemes kemény lapra rajzolni a bárányokat, mert így nem ragad és nem ázik át a ragasztótól.

2 megjegyzés:

 1. Nagyon klassz anya vagy! Tetszik ez a sok kreatív dolog, amivel a rengeteg teendőd ellenére is mindig van türelmed lefoglalni őket, meg együtt alkotni velük, és persze jobbulást kívánok a kis betegeknek! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, kedves vagy...
   Szeretek az anyukájuk lenni, bár néha vannak kemény összetűzéseink, meg csatáink, amolyan Kánya-módra :), de igyekszem.
   Tudod, mindig is szerettem ilyesmikkel foglalkozni, de sose gondoltam, hogy akkor élhetem ki ezeket a szenvedélyeket, amikor ennyi gyerekem lesz :) Ráadásul Zsófival külön élmény ilyeneket csinálni. Benne van meg az a fajta alkotási vágy és kreativitás, ami bennem is (nem hiába hasonlítunk mi annyira! :) ), és ha én elkezdtek valamit, biztos, hogy ő is beáll. Én pedig szeretek belefogni dolgokba.
   Igaz, hogy lenne más elvégzendő dolog, mert senki sem mosogat el, sepreget össze, hajtogatja össze a ruhákat és vasalja ki, senki nem pucolja meg az ablakot... de hogy őszinte legyek, kit érdekel? Amikor van időm, akkor megcsinálom. Egyébként meg minden ráér :)

   Törlés