2011. augusztus 25., csütörtök

Bózsvai pillanatképek

- Ez a baba a tiéd? - kérdezte a szőke kislány. - Igen. - válaszoltam. - Nagyon szép. - mondta - Tudod, nekem is van egy kistestvérem, de ő nincs ilyen szép. :)

France és kisfia Olivér. France az Afrikáért Alapítvány vezetője, és nagyon kedves figura. Ténylegesen mondható, hogy igazi színfolt. Régebben - mikor még sokat jártunk "ifjúsági" táborokba, sokat fociztunk együtt. Ma már nem érünk rá ilyesmire :)
A táborban egy kislány 1 éves születésnapját ünnepelte. Az én kislányom nem volt szívbajos, és kért egy kis tortát.

Hát nem édes?

Egyik nap - mivel egész héten esett - zenei napot tartottunk. Ferge Béla, aki egykoron jazz-dobos volt, ma már gyermekeket tanít és szenzációs előadásokat tart a zenéről. Nagyon jó volt népdalokat énekelni, ritmusokat tanulni - szinkópát pl. - a gyerekek is nagyon élvezték. És ki lehetett próbálni mindenféle hangszert. Zsófi rögtön lecsapott, nekem pedig eszembe jutott a kedvenc énekem: Fenn a mennybenből: "Hárfa húrjait pengethetik..."
A "Madaras" család elfoglalta a homokozót...

... aztán a hintát is.

Afrika napot is tartottunk. Gyermekeink megpróbáltak egyensúlyozni a fejükön egy pohár vizet. Azért nem ment annyira, mint az afrikai asszonyoknak. Persze, az eső néha besegített, és több került bele, mint amennyi kilötyögött.

Reggelire - ebédre és vacsorára hívó kolomp
Kisvasutazás Kőkapura
Szabolcs napot is tartottunk, csak úgy egyszerűen.
Kötelező túra - a Bózsva szikla
Szombati istentiszteleten
Jézus szeret minden kicsi gyereket...
Remélem, jövőre újra ott lehetünk. Már most nagyon várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése