2011. augusztus 19., péntek

Új anyag - A lélek gyümölcsei

Kedves Barátaim, és mindenki, aki olvassa a blogomat!

Új anyagom készült el, amelyet szeretnék ismét megosztani veletek. Néhány rajzot már a másik blogomon láthattatok, most szeretnélek játékra invitálni Benneteket!
Nem igazán küzdök ötlethiánnyal - legalább 5-6 olyan témavázlatom van, amit szeretnék megírni, és remélem a jó Istentől kapok hozzá ihletet, terveket és időt.

Ez utóbbi sajnos egyre kevesebb. Úgy alakul és alakult az életünk, hogy valamilyen munkát kell keresnem, mert bár hiszek Illés hollóiban, és hiszem azt, hogy Isten gondoskodó Isten, de mostanában kicsit nehézségekkel küzdünk. Nem szégyellem, mert tudom, hogy nem mi vagyunk az egyetlenek. Persze nap mint nap megtapasztaljuk Isten kegyelmét és áldását.
Bőségesen megáldott a földünket, és ezért hálásak is vagyunk neki.
Továbbá hálásak vagyunk a szüleinknek is, akik segítenek és támogatnak minket a maguk módján, és ahogy tudnak.
A részletekben nem igazán szeretnék belemenni, és nem is fontos. Nem tudom, hogy Isten hogy akarja. Én, mi nem szeretnék ötleteket adni neki, tervezgetni, hanem rábízni, mert ő mégiscsak jobban tudja, hogy mi a jó nekünk.
Nagyon szeretek gyermekanyagokat írni - néha a megszállottság tünetei jelennek meg rajtam (remélem pozitív értelemben). Fontosnak érzem, hogy a gyerekekért szolgálatot végezzük, fontosnak érzem, hogy részesei legyenek a közösségnek. Persze, ők még bizonyos szempontból "megtéretlenek", hiszen nem döntöttek tudatosan és saját akaratukból Krisztus mellett. Azért jönnek gyülekezetbe, templomba, mert mi megyünk. Persze, fontos az is, hogy mit látnak otthon, milyen kép tárul eléjük a hitről, az értékekről.


Mindenkinek más talentum adatik. Én hiszem és remélem, hogy Istentől ezt kaptam.
Ameddig lehetőségem van és adódik, addig ezzel szolgálok neki.

Néhány oldal a tanulmányból:




És a játék:
Természetesen most is felajánlok 2 db Lélek gyümölcseit. Mivel már elmúlt 15-e (a kedvenc számom :)), ezért arra gondoltam, hogy most legyen augusztus 31. a határidő.
Kérlek Benneteket, hogy jelezzétek, ha szeretnétek. És azt is írjátok meg, hogy szerintetek milyen témákat lenne érdemes ovisoknak és kisiskolásoknak írni. Minden ötletet szívesen veszek :)
Aztán Zsófival sorsolunk :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése