2014. január 22., szerda

Ma van a napja...

Ugyan a hétvégén már megünnepeltük Zsófiát, itthon reggel ölelgettük meg.
Meséltünk neki arról, hogy mennyire vártuk, és milyen öröm volt, amikor megszületett.
Íme Ő, születése után 1 nappal.
Nagyon gyors szülés volt a miénk.
Hajnal fél 2-kor elment a magzatvizem, és fél 3-ra már a kezemben tarthattam az én Drágaságomat! Ebben benne volt egy Mór-Székesfehérvár fél órás út is. :)
Amikor beértünk a szülészetre, mondtam, hogy szülni jöttünk, és a nővérkék teljes nyugalommal mondták, hogy felveszik az adataimat, csak legyek nyugodt. Én persze nem voltam annyira nyugodt, mert nagyon azt éreztem, hogy ez fáj, és ki akar jönni.
És tényleg! Egy vizsgálat után azt mondták: "Gyorsan hívjatok egy orvost!" Nagy Őmnek pedig azt mondták: "Apuka, 1 perce van átöltözni!"
Így érkezett meg az én édes kicsi lányom. Már akkor is sietett. 38. hétre érkezett, és fél óra alatt megszületett. Nos, azóta sem állt meg. Mindig siet, mindig rohan, pörög, soha nem áll le. De nem az a fárasztó fajta - olyan van nekem egy másik :) -, hanem az, akivel mindent meg lehet beszélni, aki szófogadó, akinek mindent meg lehet magyarázni, aki kedves és türelmes és nagyon közvetlen mindenkivel. Aki tele van szeretettel és figyelemmel mások felé.

1 naposan
6 évesen
És hihetetlen élményekkel gazdagította, szépítette az életemet. Persze jelen esetben is beszélhetek, mert ma is így van. Nagyon boldog vagyok, hogy Ő az én gyermekem, és Isten őt adta nekem. 
Küzdelmek is vannak, de egy ilyen szép és örömteli napon ezekre most nem gondolok, meg nem is nagyon sok van, de tényleg!

És, ahogy megígértem, sorsoltunk is. 
Képeket nem készítettem, mert a mai napom rohanásból állt, de mielőtt lefekszik az ünnepelt, sorsoltunk. Higgyétek el, hitelesen!

És a nyertes.......

(Kérlek, küldd el a címedet az email-címemre, hogy elküldhessem a tanulmányt!)

Köszönöm Nektek, többieknek is a részvételt, és hogy jelentkeztek a játékra. 
Reményeim szerint, hamarosan folytatódik - ugyanez a kisiskolásoknak!
Készüljetek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése