2015. március 5., csütörtök

A gyermekeim társasága

mindennél fontosabb nekem. 
Nagyon szeretem őket, és szeretek velük lenni. Rengetegek játszunk és bohóckodunk együtt, birkózunk, labdázunk, építünk, lovacskázunk, pakolunk szét és össze együtt...

Amikor a gyerekeimmel együtt lehetek a legjobb dolog a világon. Ilyenkor kit érdekel a rend? Úgy gondolom és úgy vélem, hogy minden percet, másodpercet ki kell használni, amit velük tölthetünk. 

"Ímé, az Úrnak öröksége, a fiak; az anyaméh gyümölcse: jutalom." Zsoltárok 127,3

Az, hogy édesanya lettem, a lehető legjobb dolog, ami velem történt. 
Nem hamar adatott meg nekem.  Isten így látta jónak, és én nagyon boldog vagyok, hogy ez így van. Hálás vagyok minden percért, élményért, amit kaptam, és még fogok kapni velük.

Hatalmas élmény nézni, ahogy növekszik egy pici gyermek.
Nagyon szerettem, hogy ott élnek a pocakomban, ha mondhatom ezt nagyon szerettem kismama lenni, szerettem "terhes lenni", vagy "áldott állapotban" élni, 3-ból 2x igen jó volt a szülés is :). Nagyon élveztem, amikor a kezembe foghattam őket, hogy simizhettem, hogy összebújhattam velük, hogy tisztába tehettem őket, az illatukat, a ráncos kis bőrüket, még a sírásukat is bírtam (ma már nem annyira bírom, de mentségükre legyen mondva, már nagyok!)

És ahogy nőnek, egyre nagyobb kihívások lesznek, de azt is tudom, hogy sok áldás. Nagyon szeretem őket, mert néha-néha megdöbbentenek engem. Azzal, ahogy gondolkoznak, hogy milyen a hitük, a felismeréseik... Nem tervezem, és nem is szeretném, ha "kis adventisták" lennének, nem az a célom, hogy azért higgyenek, mert anya meg apa is ezt teszi. Azért higgyenek, mert szeretném, ha megértenék és megéreznék, hogy Isten mennyire szereti őket.
Nem célom bibliailag kioktatni őket, csak oktatni. 
Nem célom, hogy jól megmondjam neki, hogy ezt és ezt kell gondolniuk, hanem azt szeretném, hogyha rájönnének maguktól, hogy hogy működik Isten szeretete. Nem könnyű.

Nagyon szeretem őket. És szívesen vagyok a társaságukban. Persze az iskola és az ovi miatt már kevesebb az együtt töltött idő, de az a célom, hogy az is minőségi idő legyen. 
Nagyon élvezek minden percet.
Oda vagyok értük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése