2013. március 6., szerda

Elvégzett feladatok és vágyak

  • A meszelés kész. - Igazán szép lett. Eltűntek a graffitik, mely Nimródot dicsérték. 
  • A takarítás félig kész. - Sajnos nem bírok annyit hajolgatni, amennyit kellene. Így lassan haladok a dolgokkal, de azért már van látszatja.
  • A pakolás is félig kész. - Még mindig szembesülök azzal, nap mint nap, hogy túl sok holmink van. A barátoktól rengeteg gyerekruhát kaptunk, és most nem tudom hova tenni. Folyamatosan szelektálok - és még mindig :) Próbálok szekrényeket üríteni, ami szintén nem kis feladat! Azt hiszem szigorúnak kell lennem! Az az igazság, hogy én nem vagyok olyan ragaszkodós a tárgyakhoz. Simán kidobálok dolgokat, amikre nincs szükség. Szerintem. Nagy Őm persze mindig mindent megment, mert "még jó lesz valamire". 
  • Ablakpucolás kész. - Ez megint (hadd dicsekedjek) nagy Őm érdeme, aki ma megpucolta az ablakokat, hogy nekem ne kelljen másznom. Hát nem édes? Rám már csak a konyhaablak és a bejárati ajtó vár, ami nincs magasan, nem kell mászni hozzá.
ÉS HOGY MINEK ÖRÜLNÉK MÉG?

Egy ilyen polcot szeretnék, mondjuk 5 fakkal, de ezért a négyért sem haragudnék meg :)
Persze a fonott kosaraknak még jobban örülnék.
Ha valaha ilyen rend lenne az én "irodahelyiségemben". Persze nincs irodám itthon, de azért egy ilyenre nagyon vágynék. És nem tudom észrevettétek - itt is figyelnek a fonott kosarak! :)
 És természetesen nem haragudnék egy ilyen nyitott polcért sem.
De az ember ne legyen telhetetlen! Talán egyszer minden sikerül...
Mondjuk valami CSODA folytán nagyobb lesz a házunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése