2013. december 14., szombat

Hálás vagyok #8.

A tél az egyik kedvenc évszakom. Sokan nem értik, hogy miért. Nekem nem romlik el a kedvem, ha eljön a hideg. Hát igen, fűteni kell, és több ruhát felvenni, de ezek engem nem zavarnak. Általában, ha nagy Őm dolgozik, én vagyok a fűtőmester, és én nagyon tudok jó meleget csinálni. 

Ha bent lenne a macskánk, biztosan felkuporodna a meleg radiátorra. De ilyet csak akkor tett a macskám, amikor még a szüleimnél éltem. Ma már nem lehet bent a házban. Így is kevés a helyünk! 

Mindenesetre a hideg sem tudja elrontani a kedvemet. Még akkor sem, ha a december nagy részében betegséggel küzdöttünk. Mindenki a családban, és FELVÁLTVA. Sem ovi, sem gyülekezet, sem társaság. Lemaradtunk a fit-kid bemutatóról is, mert nem akartam erős köhögéssel elmenni, hogy aztán még betegebb legyen. Nagy Ővel mi is lebetegedtünk, de azért vagyok hálás, mert nem egyszerre, váltottuk egymást :), így a még betegen is energikus gyereket tudta fogni valaki.

Úgyhogy a mai héten inkább csak itthon voltunk, ám így sok élményben volt részünk:
forrás: internet

- Katának kijött 2, azaz kettő darab foga, ami a hét legnagyobb szenzációja volt!!! Emiatt elég keveset aludtam a héten, de azért valamennyit sikerült bepótolni.
- Zsófia rengeteg iskolai előkészítős feladatot oldott meg - magától. (Persze az oviból üzengetnek, hogy jó lenne, ha menne, mert ugye ez kötelező, de szerintem /szerénytelenség nélkül/ jobban előkészítem őt, mert nekem csak ő van egyedül, míg az óvónéniknek sok. És most nem mondok rosszat az óvónénikre, mert nagyon szeretem őket, és szakmailag nagyra tartom őket, de hiszem, hogy tudok segíteni a munkájukban.)
- Nimróddal is feladatozunk, de ő, mint általában a fiúk, férfiak, jobban szereti a számítógépes feladatokat megoldani, mint a papírosakat. Egyszerűbb, gyorsabb és jobban átlátható számára. Érdekes, hogy már most megmutatkozik az, hogy milyen logikusan gondolkodik. 
A hisztijével és indulataival még mindig küzdünk, de amikor reggelente odabújik hozzám, az mindent feledtet.
- sok-sok vitamint enni a héten
nosztalgiázni
- nagyot aludni hétvégén (ez hatalmas élmény volt nekem!)
- lencselevest főzni nagy Őnek
- ajándékokat vásárolni Karácsonyra (Kész vagyok)
- készülni haza, a szüleimhez
- gyerekeimmel kicsi a rakást játszani

A hét képe:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése