2020. január 7., kedd

ÉLETSZÖVŐ # 7. MELYIK SZÍN A MAI NAPOD?

Ma van a tesóm névnapja. Nagyon szeretem őt, és most éppen azért küzdök, küzdünk, hogy rendbe jöjjön az élete. Mert úgy gondolom, hogy megérdemelné végre a boldogságot. A család felköszöntötte, van nálunk egy kórus, amit használni szoktunk, és jól esett neki, hogy gondoltunk rá. Hát persze.
Mi nem vagyunk édestestvérek. Sem az anyukánk, sem az apukánk nem ugyanaz, mégis teljesen úgy érezzük, hogy igazi testvérek vagyunk. Sokat lelkizünk, nevetgélünk, poénkodunk, húzzuk egymást. Nagyon mások vagyunk, pedig mindketten februárban születtünk, és az alapneveltetésünk ugyanaz volt. 
Poénkodtunk is, mert délelőtt rám írt, hogy mit csinálok, én pedig írtam neki, hogy sztahanovista módon főzök, mosok, takarítok és vasalok, és hogy majd délután lelkizünk, de aztán az is elmaradt. Mert hogy uszodába kellett vinnem a nagyokat. 
Én szeretek menni, mert ilyenkor van időm olvasni, és lazulni kicsit. Meg jókat beszélgetni, ha úgy adódik, és gyakran adódik, legalábbis teszek róla. :)
De nézzük csak a mai kérdést:

#7. MILYEN SZÍN ADNÁ A LEGJOBBAN VISSZA SZÁMODRA A MAI NAPOT? MIÉRT? 

Talán furcsa, amit írok, de én nem vagyok egy nagy színrajongó. Ha színezni kell, vagy alkotni valamit, akkor igen, de például ruhák viselésében abszolút nem használok színes ruhákat. Nem szeretem a feltűnő dolgokat, bár mostanában beszereztem  néhány számomra is meglepő színű ruhát, de néha kell a változatosság. :) A ruháim többsége egyébként szürke, fekete, kék, barna. És nem szeretem a fekete-fehéret, azaz az ünnepi ruházatot sem, nem is igazán hordok ilyesmit. Nagyon kerülöm. 
Ennek ellenére én egy színes egyéniségnek tartom magam, és szeretem is, ha annak látnak. Remélem mások is így vannak vele (mondjuk Ti), és nemcsak érzéki csalódás.  

Ma egyébként az uszodakék szín jelezte számomra a színvilág kavalkádját. Imádom (tudom...) nézni, ahogy a gyerekek úsznak, és ahogy szelik a vizet, és ügyesednek, formálódnak. Én ilyenkor a lelátón ülök (a korlát mögötti hely), mert nem igazán szeretek akkor úszni, amikor tömeg van. Szeretem a magam csendességében és nyugalmában eltölteni és betölteni a sávot. :) Nagyon szeretek úszni, és keresem is rá a lehetőséget. Most úgy döntöttem, hogy heti kétszer megpróbálok eljutni, mert eddig csak egyszer sikerült. Vasárnap esténként, amikor Férj tud lenni a gyerekekkel. De most lehet, hogy az lesz, hogy az egyik délelőttöt választom. Még akkor is, ha tudom, hogy olyankor iskolások vannak ott, itt Móron az úszás a tesi óra része. :) Na, meglátjuk, és mindenképpen beszámolok majd róla, hogy mire jutottam.




Légy kreatív, és álmodj magadnak olyan színeket, amilyet még senki sem látott!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése