2011. február 28., hétfő

Bibliai munkafüzetet nyerhetsz!

A hétvégét a szüleimnél töltöttük. Pihentünk, kikapcsolódtunk, ünnepeltünk. A február nálunk ünneplős hónap. Anyukám névnapja, a testvérem, és az én születésnapom. Meg persze a sógoromé is, Mindenesetre ilyenkor együtt a család, és igen jókedvűen szórakozunk. Sajnos a fényképezőgépünk nem túl jó, nem bírja sokáig a fotózást, mindig lemerül, így nem tudtunk jó és használható képeket készíteni. 
De egy vicces képet mindenképpen szeretnék megosztani veletek. Mi, akik alkohol-ellenesek vagyunk és a családunk sem ivós, meglepődve tapasztaltunk Zsófia lányom szerzett egy poharat... Hát, igazán vicces volt.

Igen jó volt az a néhány nap otthon. Kicsit kiszellőztettem a fejem, elcsendesedett a szívem és a lelkem. Kicsit elfáradtam mostanában, túlhajtottam magam. Nagyon szeretek írni, és az a vágyam, hogy sok gyermekanyag szülessen, amiből a mi Drágáink megismerjék Istent, a hatalmas Istent.
Ezért arra gondoltam, hogy megosztom Veletek ezt az örömet.
Két lelkes :) olvasóm megnyerheti ezt a tanulmányfüzetet, melyet Mózes életéről írtam. Semmi mást nem kell tenned, csak 
1) írd meg, hogy milyen témáról gondolod azt, hogy hiányzik, és szerinted kellene, hogy a gyerekek tudjanak, halljanak, és
2) jelezd nekem, hogy szeretnéd megnyerni.
A jelentkezési határidő: 2011. március 15. (édesanyámék házassági évfordulója)
Zsófi fogja kihúzni a két nyertest. :)
Íme a füzet:
 



Ebben a tanulmányban egy olyan embert ismerhetünk meg, akinek az élete igazán különleges volt. Nem kitalált képregény- vagy filmhős volt ő, hanem hozzánk hasonló ember. Neki is voltak hibái és rossz tulajdonságai. Önző alaptermészete ellenére Isten segítségével példamutató jellemet fejlesztett. Így lett Isten hűséges, kedves szolgája Mózes. Tökéletesen töltötte be azt a szolgálatot, amelyre Isten elhívta. Kívánjuk, hogy Mózes életén keresztül ismerjétek meg Isten nagyságát, hatalmát is. Az Úr állandóan gondoskodott Izráel népéről. Mindent megtett értük. És ahogyan a múltban, Isten ma is úgy vezeti életünket és gondoskodik minden szükségletünkről. Mózes életével párhuzamosan Jézus életének és szolgálatának egy-egy szakaszát is megismerhetjük. Pál apostol a Zsidókhoz írt levél 3. fejezetének elején összehasonlítja Jézust és Mózest. Ezt tesszük mi is a tanulmányokban. Mózes és Krisztus életének példája által mélyebben megérthetjük, mennyire szeret bennünket Isten. Bárcsak vágy ébredne bennünk arra is, hogy Krisztus követőivé legyünk! A tanulmányban sok feladatot és rejtvényt találtok, olvashattok elgondolkodtató történeteket, és kézügyességeteket is fejleszthetitek a kézművesfeladatok elvégzésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése