2011. március 13., vasárnap

Lányos buli

Uszodabérletünk története is izgalmas. Amikor 2005-ben összeházasodtunk, gondoltuk, milyen sok időnk lesz nekünk mindenfélére. Túrázásra, kirándulásokra, sportolásra. Be is szereztünk mindenféle kelléket. Tollasütőt, biciklit, uszodabérletet. Eltelt 5 év és és egy kicsi :), és az uszodabérletünkön kb. 8 pecsét van. Hát... igen. Valahogy nem értünk oda. Van ez így.
Persze közben mindig vágytam elmenni. Sportos lány voltam egykoron. Két báttyal az ember lánya nem is tehet mást, mint focizik, fára mászik, indiánosdit játszik, ugrál fáról fára, biciklizik. Később, mikor már nagyobb voltam a foci és a bicikli maradt meg. Kerékpárral jártam a munkahelyemre (5-6 km), aztán pedig Nyíregyházán úszni és kondizni jártam. Csak sportosan!
Vallom amúgy is, hogy a mozgás az egészséges életmód része. Kevés az, ha az ember nem eszik egészségtelent, ettől még nem lesz egészséges. Az egészségnek 8 alapelve van, ha egy hiányzik, akkor már nem teljes. Nos, az én életemben ez eléggé kiesett. Mindig csak elhatároztam, hogy megyek, de valahogy nem jutottam el.

De:
Ma úszni voltunk Zsófival, és Dorinával, Zsófi unokatestvérével. Lányos buli volt :) Nagyon élvezte. Én is.

Már egy ideje szeretném elvinni, hiszen mindig is sok energiája volt, és van, ez nem változott. A vizet szereti, bár kimondottan ellenzi, ha az arcához ér a víz, ami így elsőre elég furcsa felállás. Egy ismerősöm csinál úszást az ilyen korú gyerekeknek, gondoltam, megpróbáljuk. Elég jó volt. Nehezen is tudtuk hazavinni. Jövő héten újra megyünk.
És hogy én milyen jót úsztam... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése