2012. április 30., hétfő

Fa-Játék!

Megint egyedül vagyunk. Nagy Őm dolgozik. Este 6-kor jön haza. Hiába, a bánya nélkülözhetetlen munkaereje :) Na ja!
Ráadásul a gyerekek megint betegek :(, ami azzal jár, hogy én is elkaptam. Már 3 napja  nem aludtam, csak olyan 3-4 órákat. Ez még nekem is -, aki nem szeretek aludni, és kevés az alvásigényem - kevés.
Persze betegen semmihez sincs kedvem. Nimróddal Dórát nézünk - most ez az új kedvenc mese nálunk, amit nagyon kedvelek, mert jó dolgokra tanítja a gyerekeket.

Ma délelőtt elmentünk egy játszótérre, ahol jó sok fa volt. Nagyon szeretem a fákat. Különlegesek és szépségesek, ahogy nőnek és ahogyan formálódnak, alakulnak.
Találtam néhány csodálatos fát.








Ezeket a neten találtam, és nagyon különlegesek.
És most a JÁTÉK! 
1. Küldjetek nekem képet egy olyan fáról, - mindenképpen fáról - amihez valamilyen különleges történet tartozik. Legjobban valami saját történetnek örülnék. A történetet is küldjétek el! 
Az email-címemre, amelyet a blog jobb oldalán találhattok meg.
2. Kérlek, jelezzétek a saját blogotokban is, hogy JÁTÉK van! :)

Ez a MI FÁNK. Bózsván található, ahol mi megismerkedtünk. Minden táborban elsétálunk ide, erre a dombra, ahonnan csodás kilátás nyílik a Zempléni-hegység csodáira. Ez a mi "szerelmes fánk", ahogy hívjuk. Minden alkalommal, amikor Bózsvára megyünk, megnézzük, hogy állnak-e még, és szeretik-e egymást.

A játék határideje: 2012. május 15. - ZSÓFIA NAP! - Lehetne 22. is, NIMRÓD születésnapja. Mindegy, ebben a hónapban nálunk két ünnep van, ezért is szeretnék meglepni Valakit ezzel az ajándékkal:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése