2014. április 21., hétfő

Fűillat

Biztosan láttátok ti is az 1994-ben készült, Forrest Gump című filmet. Én sokszor megnéztem, bár az utóbbi időben valahogy kimaradt. De ez a film sok minden tekintetben hatással volt rám. Természetesen Tom Hanks nagyszerű volt benne, de nekem Gary Sinise jött be igazán. Mondjuk  őt már akkor megszerettem, amikor láttam az Egerek és emberek című filmet, amit szeretettel ajánlok. Itt megnézheted.

Emlékeztek a Forrest Gumpnak arra a részére, amikor Forrest vágja a füvet, és megjelenik Jenny? Amikor a "legeslegjobban" Jenny hiányzott neki?
És hogy mennyire szeretett füvet vágni?

Nagyon szeretem a frissen vágott fű illatát. Akármerre járok, és érzem ezt a csodálatos illatot, legyen ez egy parkban vagy focipályán, vagy  itthon, szagolgatni szoktam :)
Nagyon jó érzés és nagyon szeretem.
Amikor Férj nyírja a füvet, szeretek kimenni, és ahogy a dohányosok szokták, jól "letüdőzöm" az illatát.
Ilyenkor, tavasszal, amikor kicsit még vizes is a fű, nagyon szeretem.
Nyáron meg mezítláb szaladgálni benne...


Nagyon szeretek füvet vágni. (Télen meg havat lapátolni, mert ahogy Férj mondta: "Ó, ez női munka!" - persze viccel, és mostanában nem tettem ilyesmit, mert vagy Pocaklakóm volt, vagy Kicsi Babám, de amikor jön a jó kis nyár, és nagyon megnő a fű, akkor szeretem beindítani a jó kis fűnyírónkat, ami nagy ajándék volt egykoron magunknak, és aztán elindulok, és jól levágom a nagy füvet, aztán összegyűjtöm és beleöntöm a komposztba, hogy majd ősszel be lehessen robizni a kertbe.
Mindezt egy szuszra....
Megy ez nekem! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése