2014. április 3., csütörtök

Gyermekek és gyermekrajzok

Gyermekanyag ügyben nagy fába vágtam a fejszémet.
Egy kicsit titokzatoskodok még, mert bár már összeállt, hogy mit és hogyan szeretnék, de azért ha lesz egy végleges ötlet, vagy valami, amiből látszik az alagút vége, akkor mindenképpen megosztom veletek.
Az a baj velem, hogy mindig túl sok ötlet zsizseg a fejemben, olyan sok mindent szeretnék írni, alkotni, elkészíteni, de a nap 24 órája sem elég.
Persze, nagyon élvezem a kutakodást, utánajárást, keresgélést, ötletelést, rajzolást, de ahhoz idő kell, meg ráhangolódni, ami mondjuk a reggeltől estig folyamatosan beszélő kisfiam mellett elég nehéz.
Most csak mi csajok vagyunk együtt, mert Nimród hajnal 6-kor kelt, így kénytelen volt elmenni aludni. Ha nem teszi meg 7-re már úgy felpörög és úgy üvölt, és kezelhetetlen, hogy mindenki nehezen viseli a családból. Ilyenkor pedig - bocs kisfiam -, kicsit élvezzük a csendes és a pihenést. A két lány ül a földön és játszik. Hol együtt, hol egymás nélkül. De nagyon aranyosak, és ez olyan jó a lelkemnek, amikor csend van. Mindig eszembe jut Csillagos, amikor a kisfiamról van szó. Mert hasonló cipőben járunk valamennyire.

Szóval, dolgozgatok, írogatok, alakulgat a fejemben és a papíron is néhány ötlet. Kicsit más lesz, mint eddig volt, de szeretném megosztani majd veletek.

Addig is szeretettel ajánlom az Apostolok cselekedetei című ÚJ tanulmányt, amely kisiskolásoknak készült. A blogon a bal felső sarokban tekinthető meg, és rákattintva a kiadót is elérhetitek.
Szeretnélek kérni Benneteket, hogy ha esetleg megtetszik egy-egy tanulmányunk, és ha lehetőségetek nyílik arra, hogy rendeljetek, Kérlek, tegyétek meg! A gyermektanulmányok nagyon színvonalasak (erről kezeskedem!), és a Kiadónak is jól jönne egy kis anyagi segítség. Apránként, de minden számít! :)
Na, ez volt itt a reklámblokk!

Addig szeretettel osztok meg néhány gyermekekkel kapcsolatos rajzomat.









Szolgálati közlemény: Sajnos nem tudom sem a rajzaimba, sem a képeimbe beleírni a blogszármazás nevét, ennyire ügyes nem vagyok :), de azt szívesen veszem, hogyha valaki alkalmasnak találja, és felhasználja, bármilyen formában, akkor kérem, jelezze, hogy a rajzok innen származnak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése