2015. február 18., szerda

42!!!

Ma van a szülinapom. Nahát...


A legjobb életvezető, inspiráló ötlet az, ha ma meglepem magam...
Feladat: Lepd meg magad!
Én nem vagyok az az önsanyargató anyuka. Néha-néha meg szoktam lepni magamat. Nem csinálok úgy, mint azok az anyukák, akik mindent csak a gyerekeiknek vesznek meg, és maguknak meg jó a régi, a rossz, a leamortizált marad. Ismerek ilyen szülőket... :) 
De a másik véglet híve sem vagyok, amikor Anyuka mindenhová elmegy, befizet magának (mert megérdemli), és azt látod a Facebookon, hogy otthon kellene lenni a gyerekeivel, közben meg szórakozik, bulizik meg wellnesezni jár. Mert egyszer-egyszer belefér, de mindig és sűrűn??? 
Nos, én nem ilyen vagyok, jelentem! Vannak dolgok, amiket igenis megveszek magamnak, ahogy a gyerekeimnek is. De azért tény és való, hogy magamra ritkábban jut idő. Van, hogy sokáig tervezek egy projektet (pl. ha ruhát vagy cipőt szeretnék vásárolni), akkor átgondolom. Ha csak Túró Rudit, akkor nem :)

Ennek a Túró Rudi tortának például kimondottan örülnék, így ha valaki meg akar lepni, nem fogok ellenállni, csak nyugodtan!!!!

De az a nagy igazság, hogy a héten a szülinapom pont szerdára esik, és azért nagyon jó ez, mert Férj e napon egyedül nem jár iskolába, így otthon tud lenni velem, velünk.
Arra gondoltam, hogy meglepem magamat valami különlegessel, de ez még szervezés alatt van. Igazából én annak örülnék a legjobban, ha kettesben tudnánk lenni,(ami nem igazán valósul meg ilyenkor, mert a sógorom is ekkortájt született, így családi együttlét lesz)  így lehet, hogy azzal lepem meg magam, hogy leszervezem a gyerekeket a mamához egyik nap, és mi elmegyünk kettesben valahová...
Arra gondoltam, hogy összeírok néhány ötletet, hogy a későbbiekben is meg tudjam lepni magam, vagy inkább Férj engem - mert az úgy jobban hangzik.
Csak ilyen vágyaim vannak:
MOZIBA MENNI, MERT MÁR EZER ÉVE NEM VOLTAM - DE TÉNYLEG...!
SÉTA KETTESBEN BÁRHOL :)
És tényleg nem vagyok telhetetlen...
Mindenesetre nagyon várom, mivel leptem meg magam. Hamarosan beszámolok róla, hogy mi volt a győztes program :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése