2015. február 25., szerda

Csak szeretek olvasni...

Már nem tudom hová tenni a könyveimet. Nincs helyem. 
Olyan jó a nagy kastélyokban, vagy nagyobb házakban, amikor saját könyvtáruk van...

Eszembe jutott az Oscar című vígjáték Stalloneval. Nem vagyok egy nagy rajongó, de az a film igen vicces volt. Egy nagyon aranyos vígjáték, ritka szórakoztató. Én szeretettel ajánlom, ha szeretnétek kicsit nevetni. A Youtube-on megtalálható a teljes film. Tetszeni fog, érdemes megnézni :)

Az egész történet szinte a könyvtárban játszódik. Ott egy hatalmas ház, rengeteg szoba, gazdagság, pompa, egy igazi maffiózó lakás, ahol a főmaffiózó próbál jó útra térni. És tényleg mindent megtesz. Ebben hangzik el egy mondat, amikor az egyik vendége ámuldozik, hogy mennyi könyv... "Jó, csak szeretek olvasni..."
Én is. :)
Az ominózus lépcső, ami a könyvtárba vezet...
De nem is emiatt gondoltam, hogy megosztom, hogy úgy szeretem a könyveket, és olyan jó, hogy bárhová megyek a lakásban, mindig, mindenhol találok egyet, és beleolvashatok... 
Ugye?

book háttér tumblr

"Az igazi könyv nem a könyvespolcon lakik, hanem a párna alatt, az éjjeliszekrényen, az ágy mellett a padlón, a kocsi kesztyűtartójában, a télikabát zsebében, a strandtáska mélyén naptejek és jégkrémpapírok tőszomszédságában vagy éppen (urambocsá') a vécéablakban."

- Cserna-Szabó András

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése