2018. február 23., péntek

Húspótló fasírtporok

A krumplipüré mindig jó ötlet. A gyerekeim nagyon szeretik, és iszonyú mennyiségben képesek elfogyasztani. Néha csak úgy magában. Zsófia például nagyon szereti uborkával, csak úgy kanálként alkalmazva. :)
Ráadásul a fasírtot is szeretik, és ezek készen is kaphatóak bioboltokban. Csak egy kis víz kell hozzá, és már lehet is sütni. Én szoktam venni, mert gyorsan elkészíthető, és ha hirtelen vendégek jönnek, vagy csak éppen "nincs kedvem főzni ma"-hangulatom van, akkor gyorsan bevethető.

A gyerekeim a legjobban a magyaros ízűt szeretik.
Tényleg gyorsan kész van.

Natura magyaros fasírtpor : keverd el 300 ml vízzel, majd  30 perc pihentetés után, kis pogácsákat formálva forró olajban süsd ki! Készíts hozzá salátát, vagy egy gyors gabonaköretet (bulgur, kuszkusz, köles stb.), kiváló feltét főzelékekhez is. Ha fasírtot készítesz, bátran tegyél ebből is a húshoz fűszer (és -húspótló) gyanánt!

Összetevők:
 szójagranulátum (20 %), étkezési keményítő, zsemlemorzsa (búzaliszt, só, víz, élesztő), napraforgómag, burgonyaliszt, árpa, búza, rozs, zab és lenpehely, tengeri só, pirospaprika és Natura ételízesítő fűszerkeverék. 

A termék nem tartalmaz ízfokozót, vagy egyéb kémiai adalékot! 


2 megjegyzés:

  1. Ezeket mi is nagyon szeretjük! Egy időben gyakran vettem, mostanában meg elmaradt. De pótolom, a család fog neki örülni! :)

    VálaszTörlés