2018. február 28., szerda

Töltött uborkát vettünk

Ritkán járunk Tescoba vagy Auchanba, kb. egy évben egyszer-kétszer.
Úgy vagyok én, hogy itt Móron van két hely, ahová elmegyek, a Lidl és az  Aldi. Ez utóbbit leginkább a vega és vegán termékei miatt látogatom, és egypár édessége miatt :)
Ám úgy alakult, hogy amikor bementünk, meglátogattuk azt a részleget, ahol mindenféle savanyúságot árulnak. Az az igazság, hogy nem fogyasztunk ételekben ecetet. Ezt már egy ideje tudatosan eldöntöttük, hogy amit mi készítünk, ahhoz semmihez nem kerül ecet. 
Nos, ezt tartjuk is, de akkor, amikor ott jártunk, valahogy "megütötte" az orrunkat az illata, és néhány dolgot vettünk. Nem sokat, mert csak mi eszünk ilyesmit Férjjel, de nekem nagyon megtetszett ez az uborkába töltött káposzta, így vettünk egy kisebb adagot.
Ehhez készült a rizs és a rántott sajt.


Az a baj, hogy sokszor csípősre készítik, amiket én nem annyira szeretek. Férjnek néha veszünk, amikor náthásabb időszak van, mert szerinte neki jót tesz, és kinyomja a bacikat.
Én valószínűleg sohasem fogok ilyesmit csinálni. Se energiám hozzá,  de leginkább úgy gondolom, hogy ha ilyet szeretnék enni, azt az 5-6 darabot inkább megveszem...

2 megjegyzés:

  1. Miért nem esztek ecetet? Berni

    VálaszTörlés
  2. Kedves Berni!
    Nem felejtettem el válaszolni. Kicsit nehezen érem utol magam. Hamarosan írok az ecetről egy bejegyzést. :)

    VálaszTörlés