2020. augusztus 12., szerda

Provance akvarellben

Már sokszor meséltem arról, hogy mennyire szeretem Franciaországot és Párizst. De ez nem jelenti azt, hogy  más részét nem szeretem, vagy nem mennék el. Elmennék. Provance különösen vonz, de mivel most biztos vagyok abban, hogy az elkövetkező időben erre nem lesz lehetőségem, így a fantáziámat, és a netet felhasználva gondoltam, hogy utazzunk egyet.
Nagyon szeretem az akvarell-festészetet, de sajnos, mint sok mindenre, erre sincs időm. Nem mintha tehetséges lennék, de azért szívesen kipróbálnám.  Az akvarell, avagy ahogy a franciák mondják: aquarelle az egyfajta vízfestés, amelyet akvarellpapírra festenek. :) Régebben festettem, amikor még egyedül voltam, és volt időm, meg kellett is gyakorolnom, hiszen fél évet rajzot tanítottam, amit nagyon élveztem. :)
De a kettő együtt, hogy Franciaország-Provance és akvarell, na, ez így meg 100%.
Ugyanakkor érdekes tudni rólam, hogy a levendulát nem szeretem. Mégis ezeken a képeken fantasztikus hatása van. Mert látványra meg gyönyörű. :)























A képek mind más művészektől valók, a  google-ról   lettek kölcsönözve!

Egyszer nagyon szeretnék újra festeni. Nem biztos, vagyis javítom, biztos, hogy nem tudok majd ilyeneket, de azért szeretnék festeni egyet! Rajzolgatni már újra elkezdtem, és most nem olyan ovis szintű rajzokra gondolok, hanem egy kicsit komolyabbra. De tényleg úgy van az ember, hogy kiesik a gyakorlatból, ha nem csinálja.
Ugye, hogy szépek?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése