2021. január 11., hétfő

#6. Szerelmes SMS

 Nos, az a nagy helyzet, hogy az utóbbi időben (ez kb. október 1-től eredeztethető, azaz, amióta dolgozok :) ) nem igazán jutott időm olyan dolgokra, mint az olvasás :( és a filmnézés :(. Mármint persze, főzés közben néztek sorozatokat, de volt, hogy 1 rész 2-3 napig tartott. Az "itthonlevésnek" egy hátránya ez, hogy nincs olyan dolgokra idő, mint amire szeretnéd. És ugye az írást már nem számolom ide. De hogy olvasni se...! Pedig itt sorakoznak az elolvasásra várt könyvek, ám meg kell mondjam, szegények tényleg várnak. 

ÉN persze a munkát nagyon élvezem, és szeretem is csinálni. Ráadásul most  lehetőségem nyílt délutáni napközire, (még ha helyettesítek, akkor is) amit mindig is szerettem. Élvezem az egészet, és bár az első alkalommal igazán elfáradtam, hiszen nem voltam napköziben már több, mint 15 éve... Az nagyon sok... Nem összekeverendő a napközis táborokkal, amiket szoktam szervezni. :)

Na, most hétvégén viszont volt időm. Szombat délután, amikor lement a nap csendes pihenőt és foglakozást tartottunk. Én nem vagyok olyan szülő, aki úgy gondolja, hogy le kell foglalnia a gyereke minden percét, és ki kell neki találni különböző elfoglaltságokat, mert csak attól leszek jó anya. Az ilyen gyerekek egy idő után unatkozni fognak, és mindenben a szüleiktől várják a megoldást. (Ismerek ilyen már felnőtt gyerekeket.) Szóval leültünk, és igen, kütyüztünk. Én a kisfiam szobájába kéredzkedtem be, és együtt voltunk kicsit. Ő egyébként is anyásabb az átlagnál (hiszen fiú). Míg ő valami játékott játszott a tableten, amit próbált már többször elmagyarázni, de valamiféle logikai játék... :) és ez nekem nem erősségem, én gondoltam hozom a formámat, és romantikus filmet keresek. 

Még régebben zserbó FB-oldalán találtam rá erre a filmajánlóra, és gondoltam, megnézem. Az utóbbi időben igen rosszul aludtam, ami azt jelenti, hogy sokáig fent vagyok, forgolódom és nem tudok hajnalig elaludni. Ez nem jó, de mostanában ez van. Ilyenkor a YouTubeon szoktam bugyuta, huszadrendű, semmitmondó filmeket keresni. Általában romantikusat, mert az jót tesz a lelkemnek, és mert a gondolkodóstól még jobban nem tudok aludni. Na szóval, láttam megosztva a képet,


arra gondoltam, hogy veszíteni nem veszíthetek, így rákerestem. A Film címe: SZERELMES SMS

És azt kell mondjam, nagyon cuki volt. Még ha valószínűletlen is, meg olyan dolgok vannak benne, amiben nem igazán hiszek (pl. beszélni a halottakhoz, halottakkal), de ennek ellenére cuki és romantikus volt. Persze, happy anddel a végén, de akkor is. Hát nem erre vágyik mindenki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése