2022. május 20., péntek

Ray az udvaron

 Úgy sajnálom szegény cicát, hogy nem tud túl sokat kint lenni az udvaron. Mi szinte egész nap munkában vagyunk, így sokat van egyedül. A sérüléséből adódóan nem igazán lehet kint, mert 3 lábbal nem igazán élné túl a kinti életet. Bent meg az a baj, hogy szinte mindent tönkretett már. :( 

A wc-papírgurigákat már eldugtuk, mert rendszeresen szétszedte őket. A székeket és az ágyat sem igazán kíméli, pedig vettünk neki kaparófát és szálláshelyet is, de nincs mit tenni, valahogy ez a szimpatikusabb neki. Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy a tárgyak pótolhatóak, nem érdekel különösebben az egész.


 Ray a család cicája, és sokat szenvedett akkor, amikor elvesztette a lábát. Ahogy lerágta és hazaküzdötte magát, ahogy sírt a szeme a bánattól, ahogy végignéztük a kínlódását... ahogy elvesztettük a testvérét, akinek a gerincét elharapta egy kutya... És mindezt 1 hónap leforgása alatt.

Nem tudok rá haragudni, bármilyen rosszaságot is csinál. Okos cica, mert tudja, hogy mikor csinált rosszat, ilyenkor elbújik, vagy elszalad. Van fegyelmezve is, mert a macskát is lehet, akárki akármit mond. Persze, öntörvényű, meg macska. De ha foglalkozol vele, nagyon okos tud lenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése