2023. március 13., hétfő

#74 Nagyon nem szeretem a pókokat, és szeretek megszabadulni tőlük!

 Na, lehet, hogy ez most nem lesz népszerű, de ez van. Utálom a pókokat. De nagyon. Nem félek tőlük vagy ilyesmi, de nagyon idegesítenek. Utálom azt, ahogy kinéznek (nem mintha tehetnének róla), és bár tudom, hogy Isten teremtményei, és még hasznos állatok is, de akkor sem szeretem őket. Sosem szerettem. Nem szeretem azokat az állatokat, amelyeknek  2 vagy 4-nél több lába van, vagy nincs lába. De a pókok, na azok!

Sokáig ilyen teremtmények éltek a kertünkben, és nagyon nem bírtam őket. Most sem bírom. 

Tudom én, hogy hasznos állatok, de utálom, amikor egy hetes takarítás után, és pókhálótlanítás után, amikor már úgy gondolod, hogy Végre! Megszabadultál tőle, akkor felnézel, és látsz egyet a szobában. Akkor aztán nem tudsz elaludni, mert azon izgulsz, hogy bemászik-e az ágyadba. Egyszer olvastam, hogy megeszünk álmunkban pókokat! Na, ettől aztán kiborultam. Vegaként is, meg egyébként is! 

Szóval, én igen komoly harcot folytatok velük. És nem titkolom, többször véget is vetek életüknek, mert zavarnak, ha jelen vannak. Zsófia megmenti őket, így ha azt akarom, hogy életben maradjanak, akkor őt hívom, és ő bírja az ilyesmit. De nem mindig vagyok rendes e tekintetben, és ezt vállalom! 

A kertben nem zavarnak, de a házban! Amikor látod, hogy figyelnek! Na, azt azért nem! A fürdőszobában, ott aztán nincs menekvés. Milyen már az, hogy fürdesz, és látod, hogy ott figyel a sarokban! Hű!  Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, nekem meg hogy ez hogy jutott az eszembe, amikor írhattam volna másról, de azt tudom, hogy holnap biztos pókhálózni fogok, mert fúj! van!!!!

Egyszer láttam egy Vacsoracsatát, ahol 5 húsevő ember főzött egymásnak. Mindenki rágta a nagy cupákot, majd megláttak egy pókot és mindenki meg akarta menteni, mert olyan cuki volt! Elég szürreális volt, az biztos! Meg is mentették, ha jól emlékszem. De engem nem zavar, ha valaki a saját házában pókoktól szabadul meg. De ha nem, az sem.

Bocsi, pókok!

Fantasztikus (?)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése