2010. június 1., kedd

Hasonlóságok és különbségek

Amióta itthon vagyunk, próbálunk betelni a két gyerekkel. Hatalmas élmény és igen jó érzés. Zsófi teljesen oda van a testvéréért, mindig szeretné az ölébe fogni, ott tartani és puszilgatni. Valaki azt mondta, majd elmúlik, de mondtam, hogy még ezt nem szeretném látni, hallani. Most jó, hogy így van. Nagyon hálás vagyok Istennek, mert igen jó baba. Az estét szinte végigalussza, szeret enni és jól hízik. Ebben a tekintetben olyan, mint Zsófi, aki szintén jó baba volt.
Mondhatni: EGYIKŐJÜK SEM KEVERTE ÖSSZE AZ ÉJSZAKÁT A NAPPALLAL. Ami nagyon jó érzés és jó dolog.


Az utóbbi napokban szórakozott a család. Megnézegettük a képeket, a 2 évvel ezelőttieket, Zsófiról és a mostaniakat, és felfedeztük a hasonlóságot. Nagyon egyforma a két gyerek - szerintünk.

Nagyon vicces, hogy a külső elég erőteljes hasonlóság ellenére nagyon más természetűek, ez már most is érezhető, tapasztalható és látható.
Nimródnak egészen más a szeretetnyelve, mint Zsófinak. Zsófi a mai napig is a minőségi idő híve, fontos neki a vele töltött idő, hogy játszunk vele, tanuljunk vele, alkossunk. Nimród még csak 1,5 hetes, de neki pedig már most előtérbe került az, hogy mennyire szeret testközelben lenni. Zsófit ilyenkor letettük a helyére és jókat aludt. Kisember azonnal, ahogy babakocsit vagy ágyat ér, kikéri magának, és akkor érzi jól magát, ha ölben lehet, szopizhat és odabújhat. Nem tudom, hogy ez később is így lesz-e, de mindenesetre érdekes és jó, hogy így van.


A kérdés: ki tudja, melyik melyik gyerekünk??? :)))

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése