2013. augusztus 16., péntek

Megjelentek!

Igen, végre!
Hosszú munka és várakozás után megjelent két új tanulmányom, amit szeretettel ajánlok nektek.
Megrendelhetőek ezen az oldalon.
Nagyon örülök, hogy újabb tanulmányok kerülhetnek azoknak a családoknak a kezébe, ahol fontosnak tartják, hogy gyermekeik jobban megismerhessék a jó Istent.
A tanulmányok (mindkettő) az ENGEDELMESSÉG jegyében íródtak. Úgy próbáltuk összeállítani, hogy ugyanazokat a témákat tudják venni egy családban az ovis korú és kisiskolás korú gyermekek is.

Azért a többes szám, mert van nekem egy nagyon kedves és szeretetre méltó munkatársam, akivel élmény együtt dolgozni. Általában úgy működünk együtt, hogy én kitalálom az alapot és az alapvázlatot, megírom, hogy mit gondolok, és ő az, aki átformálja úgy, hogy nyomdailag jó legyen. Remekül tudunk együtt dolgozni. Hasonlóan látjuk a dolgokat, ugyanolyanok a meglátásaink, véleményünk általában ugyanazokról a dolgokról. Neki is van egy Nimród nevű fia (nem beszéltünk össze), mindketten gyors-és gépíró iskolát végeztünk, utána mindkettőnk útja iskolába vezetett, és most itt vagyunk, egy közösségben és együtt dolgozhatunk, mert mindkettőnk szívügyei a gyermekek.
Szeretettel ajánlom Judit barátnőm honlapját is, ahol kedves meséket olvashattok. Én használom a gyerekeimnél. Egyszerűek és nagyon kedvesek.

OVIS TANULMÁNY

KISISKOLÁS TANULMÁNY
Most pedig játékra hívlak Benneteket.
Ezt a két tanulmányt fogom kisorsolni köztetek. Két feladatot adnék.
1. A blogotokon osszátok meg, legyetek szívesek!
2. Jelezzétek nekem, hogy melyik tanulmányt szeretnétek megnyerni. 
A játékra a jelentkezési határidő 2013. augusztus 31. .

Mindkét tanulmány 13 részes, egy negyedéves anyagot tartalmaz. Úgy van elkészítve, hogy egy-egy témát egy héten keresztül lehessen feldolgozni otthon, akár családi áhítat keretein belül is. A kisiskolások akár egyedül is megoldhatják.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése