2018. február 2., péntek

Játék újra

Újra játékra hívlak benneteket.
Ezúttal nem egy gyermekkönyvet, hanem egy SZAKÁCSKÖNYVET lehet nyerni. Természetesen vegetáriánust. :)
Mivel hamarosan itt a szülinapom, ezért gondoltam, hogy megörvendeztetlek benneteket egy új játékkal. Remélve, hogy ezen többen vesztek majd részt.
Ezt a remek szakácskönyvet lehet megnyerni.


Sokan úgy gondolják, hogy lehetetlen sütni-főzni tojás-és tejtermékek nélkül, pedig ez egyáltalán nem így van. Napjainkban egyre többen szenvednek ételallergiában. A receptes könyvet elsősorban tej-vagy tojásallergiában szenvedőknek ajánlom, valamint azoknak a vegetáriánusoknak, akik nem fogyasztanak semmilyen állati terméket.
A receptgyűjtemény több mint 100 kipróbált, egyszerűen, könnyen, gyorsan elkészíthető, változatos ételekből áll. Betekintést kaphatunk az orosz, ukrán, szerb, macedón, balkán és török ízvilágba, melyre a káposzta, a cékla, sült paprika, paradicsom, friss, zamatos ízei rengeteg zöldfűszerrel, tésztafélékkel elkészítve jellemző. De találhatunk közte néhány, keleti zamatokat idéző ételt is, a kedvenceim közül. A hozzávalókat mind könnyű beszerezni élelmiszer- bio- vagy reformboltokban.
...
A receptek nem kötöttek, ezért mindenkit arra biztatok, hogy bátran merjen új ízekkel kísérletezni, hozzáadva kedvenceit.
Kellemes, örömteljes főzőcskézést és jó étvágyat kívánok!

Scur Katalin, életmódtanácsadó

És amit tudni kell még:
A játék jelentkezési határideje: 2018. február 18. (ez a szülinapom)
A feltételem pedig: 

  • Itt, a blogomon, vagy a Facebookos oldalon kell jelezni, ha részt szeretnél venni a játékban.
  • Ajánld a játékot másoknak is. Vagy a blogodon, vagy  Facebookos megosztással.  
  • Kinek lenne rá szüksége, és miért?  
Játékra fel!

5 megjegyzés:

  1. Óóóóh! Épp néhány hete kezdtem újra az ovo vegetáriánus étrendet :) Sőt, már a gyerkőceim is alig esznek húst. (Fel sem tűnik nekik, mert általában kedvenc tészta és zöldségételekkel helyettesítem..)

    VálaszTörlés
  2. Hú, nagyon tetszik a címe alapján. Van nekem egy 5 éves kisfiam, aki sosem szerette a húst. Néha legyűri, de alapvetően nem szereti (én is ritkán eszem, nekem sem esik jól). Egy éve derült ki, hogy tejfehérje allergiás (mint az apukája). Azóta, hogy elhagytuk a tejtermékek nagy részét,sokkal jobban alszik, kiegyensúlyozottabb Hála Istennek, vihetjük az óvodába az ebédet, így nem kellett még elmennünk a kórházi bennfekvős vizsgálatra, de enélkül is egyértelmű a dolog.

    VálaszTörlés
  3. Én most nem játszom, de hívlak az enyémre, melyben petrezselymet kell hajtatni:https://korsocska.blogspot.hu/2018/01/petrezselyem-hajtatasa-verseny.html

    VálaszTörlés
  4. Jelentkezem, osztok a Facebookon, azért szeretném, hogy bővüljön a receptgyűjteményem!
    ♥ ♥ ♥

    VálaszTörlés
  5. Kíváncsi lennék a receptekre !

    VálaszTörlés