2009. augusztus 18., kedd

Hiszti

Ma elmentünk pelenkát és popsitörlőt venni, mert ez még a fontos és használatosan kelendő dolgokhoz tartozik. Zsófi nagyon szeret Bababoltban szétnézni és pakolni. Szerintem ott nagyon jól el lenne egész nap, de hát anyával is kell lenni... meg aztán apa sem tudom, hogy mit szólna hozzá!
Nos, a lényeg az, hogy jöttünk ki felpakolva és utunkat az autó felé vettük, amikor is megjelent egy anyuka 3 gyermekével és ordított velük, a végén pedig már sírva fakadt. Álltam, földbe gyökerezett lábakkal, és nem értettem. A probléma oka egy zacskó chips volt, annak az elosztása, ami nem akart sikerülni, mert anyuka a végére hisztériás rohamot kapott, és elővette az "elegem van belőletek" című műsort.


Meg kell mondjam őszintén, hogy eléggé nehezen tolerálom a hisztizést. A gyerekeknél sem, hát még egy felnőttnél, aki ráadásul a gyerekei előtt kezd el tehetetlenségében sírni.
Eddig is eléggé komolyan vettem a fegyelmezés kérdését, és ma is vallom és hiszem, hogy ezt a kérdés minél korábban és minél hamarabb el kell kezdeni. Nem lehetséges, hogy egy gyermek irányítson a családban, ráadásul 3! Elképzelhetetlen ez számomra!
Ilyenkor nem értem, hogy a türelmetlen emberek miért vállalnak be sok gyermeket? Persze lehet, hogy csak a kérdés költői!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése