2010. augusztus 26., csütörtök

Kreatív

Nem tudom, hogy említettem-e már, de nagyon szeretek kézműveskedni. Kitalálni mindenfélét, és megalkotni. Egy időben sok időm volt ilyesmire. Pl. képeslapokat festettem, kötöttem, kézműves foglalkozásokra találtam ki mindenféle ötletet. Ötleteim most is vannak, csak időm nincs a megvalósításra. Esküvőkre is mindig saját készítésű ajándékokat vittem. Karácsony környékén mindig kitaláltam a kedvenc férjemnek, az én Édes nagy Őmnek adventi ajándékot. Egyszerűeket, semmi bonyolultat. Mindig jár az agyam mindenfélén, hogy mit lenne jó megcsinálni, és előbb-utóbb meg is lesz, de sajnos inkább utóbb. Szegény, édes Őm-nek már 3 éve kötök egy pulóvert, és még nem értem a végére. 
Ez az én hobbim, de mostanra nem érek oda. Nem is értem azokat az embereket, vagyis inkább felnézek Rátok, akik több gyerek mellett is van idejük ilyesmire. Valószínűleg minden az időbeosztáson múlik, amivel én küzdök.
Ti hogy oldjátok meg az időbeosztást? Mármint van valamilyen listátok, ami alapján beosztjátok a napotokat? Ha van, osszátok meg velem! Köszönöm előre is!

Íme egy egyszerű, de mutatós ötlet. A gyerekekkel sétáltunk egyszer, amikor édes lányom meglátta ezt a képet a kirakatban. Mivel a mi családunk macskapárti (legalábbis mi Zsófival :), szeretünk mindent, ami macskás. Zsófi észrevette, és nagyon sokszor visszatért a kirakathoz. Aztán kifejtette, hogy milyen jó lenne ez neki. Aztán nekem meg az jutott az eszembe, hogy tényleg, milyen jól mutatna valahol a házban. Így megvettük, hazavittük és felragasztottuk. Nagyon mutatós és ötletes és feldobja a házat. A mi szobánk falára ragasztottuk, mert azért a cicák ellenére is romantikus eszmeiséget mutat :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése