2014. március 24., hétfő

Pakolok

Még mindig. 
Napok óta. :)
A terv az volt, hogy megszabadulok néhány felesleges kacattól, kidobálok sok mindent, amire nincs szükség. És én neki is álltam. Mondjuk az elmúlt héten elég nehéz volt, mert jó idő volt, és a napunk nagyrészét kint töltöttük. Én is csak annyira jöttem be, hogy gyorsan készítsek valami ennivalót. 
Nagy Őm éjszakás volt, így a délelőttöket Katával nem igazán töltöttük itthon. Nem mintha kettesben nagy zajt csapnánk, csak szegény nagyon nem bírja az éjszakát, így hogy nyugodtan tudjon pihenni, elmentünk sétáltunk nagyokat, én is pihentem (agyilag). Fizikailag is jót tett, mert minden nap 3-4 km-t gyalogoltam, ami azt kell mondjam jót tett és jót tesz. Meg is jegyezték ismerősök, hogy "Andi, Te fogytál fenékről és hasról!" Én persze ezt nem tudom megmondani, mert nem tartozom azon típusok közé, akik minden nap mérlegre állnak. Azok közé tartozom, akik elégedettek magukkal, és bár néha, amikor a tükörbe néznek, látják, hogy ez-az kicsit nagyobb a kelleténél, vagy kerekebb, de ettől függetlenül jól érzik magukat a bőrükben. Nagyon sokáig nem így éltem, és elhatároztam, hogy ezen nem fogok küzdeni. Mindenesetre jól esett, de ez csak egy mellékszál a történetben. :)

A múlt héten nekifogtam a nagy rendrakásnak, ami nálam nem kis munka, főleg hogy van 3 db pakolós gyermekem, akik közül 1-nek van papírja arról, hogy még nem tud maga után visszapakolni. A többi viszont nem hajlandó, vagy legalábbis csaták után. Ezért döntöttem úgy, hogy hadat üzenek néhány dolognak.



Először is a pókhálóknak. Ezért vettem magamnak egy ilyen, ehhez hasonló pókhálótlanítót. Volt ugyan egy, de mivel én egy kicsi ember vagyok (értsd: alacsony), mindig segítséget kellett kérnem Férj személyében, úgy döntöttem, hogy egy teleszkópos végűvel lepem meg magam, aminek nagyon örültem, és jelszavam lett: "Reszkessetek pókok!" 
Amúgy sem vagyunk túl jóban, de ezután pedig, futhatnak!
Úgyhogy az egész házat mindenhol póktalanítottam. :)

Úgy terveztem, hogy nekiállok kicsit lomtalanítani, mondjuk kb. 20-30 db dolgot kidobok a héten, ahogy elterveztem, néhányat sikerült is, de szerintem ezt ma befejezem. Menne nekem hamar, mert nem vagyok egy gyűjtögető alkat, viszont kevés rá az időm. De előbb-utóbb... :)

Aztán nekiálltam a polcoknak.
Doboz-, és kosármániás vagyok. Mindig vásárolok és kapom őket ajándékba, és még mindig olyan, mintha kevés lenne. De persze szeretem. 
Nem jutottam még a végére, és még sok munka és feladat vár rám. 
De akkor is nagyon szeretem a dobozokat!

Ugye milyen szépek?
Egy ilyet nagyon szeretnék...


Ebből meg tudnék válogatni...

Meg egy ilyet is szeretnék...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése