2014. március 6., csütörtök

Úszás, lomtalanítás, filmajánló

Ma megint voltam úszni. ALONE!!!!! :)
1,5 éve nem történt velem ilyen, ha nem több :)
Nagyobbak a mamánál parkoltak, Kata elaludt, így nagy Őmtől kaptam egy kis szabit, meg ő is tőlem - csak hogy kölcsönös legyen. Neki az a hobbija, hogy számítógépes játékokat játszik, amit én nem bírok és nem szeretek, de mindenkinek más a hobbija. Így a délelőtt a lazításról szólt, a délután pedig pakolásról, rakodásról. Így lomtalanítottunk.
De mivel Katánk szeme begyulladt, így nagyon igényli az ölbe-vételt. Így nehezebben megy.

Mindenesetre belejöttem a mozgásba. Remélem, hogy többször el tudok menni úszni - alone. Emellett rengeteget gyalogolok (naponta 3 km), és most nekiálltam kicsit otthon tornázgatni. Még csak mértékkel és lassan, mert az időbeosztásom elég rossz (még át kell alakítanom), és be kell szuszakolni egy kis torna-időt, úgyhogy izgalmas. De ilyeneket szoktam csinálni.
Hiába, na!, hasra kell gyúrni, meg fenékre, de az ember ne legyen telhetetlen, mindent csak lassan!


Az uszodában mindenesetre nagyon jó volt, szinte egyedül voltam a nagy medencében. Még mindig nehezen megy a régi táv leúszása, de előbb-utóbb... remélem, utolérem magam. Szurkoljatok!!!
Ti mozogtok valamit, valahogy?

Ui.: Tegnap este (ritka alkalmak egyikeként) Férjjel megnéztünk egy filmet. Ritkán történik ilyesmi, amikor le tudunk ülni, és nem az életünket szervezzük, vagy rohanva megbeszéljük a dolgokat, hogy hogyan lesz másnap, hanem 1,5 órát szórakozunk.
A választott film: Last Vegas

Tény: Nem éppen egy keresztény film, de az az igazság, hogy én nem igazán szeretem az ilyen szentéletű, és "hanemválasztodJézustezésezlesz" típusú filmeket. Ellenben szeretem a jó filmeket, még ha dráma is, esetleg vígjáték, de egy jó krimi is belefér. De amikor ennek láttam a bemutatóját, mindenképpen szerettem volna megnézni, már csak a szereposztás miatt is.
Morgan Freeman, Michael Douglas, Robert de Niro, Kevin Klein - jó kis csapat, és azt kell mondjam, nem csalódtam. Igazán jót szórakoztunk. Nagyokat nevettünk és megállapítottuk, hogy ezeknek a színészeknek még ez is jól áll. Nem véletlen, hogy a nagyok között vannak.
Ha szórakozni akartok és nem magasröptű filozófiát, akkor érdemes megnézni. Vicces :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése