2018. április 28., szombat

JÉZUS HÍV TÉGED

„Jöjjetek énhozzám…” (Máté 11,28)

Jézus a szüleiteknek és a tanítványainak is ezt mondta: „Engedjétek hozzám jönni a gyermekeket!” 
Ő hív és vár Téged, hogy szoros kapcsolatba kerülj vele. Hogy ezt megtehesse, Neked is szükséges keresned Őt személyes imában. Azt szeretné, hogy mindig a közelében légy, Rá gondolj. 
Engem személyesen arra kért Jézus, hogyha találkozom Veled, mondjam ezt el Neked. Így már biztosan hallottad tőlem, de most ismételten megerősítem – mert Jézusom a lelkemre kötötte. De hogyan tudod ezt megvalósítani?

Tanács
Naponta figyelj rá, hogy egyedül, személyesen imádkozz Istenünkhöz, amikor senki nem lát. Csak pár perc a nap elején, vagy amikor ráérsz, és ez az egész napodra jótékonyan kihat. Borulj le térdeidre, adj hálát a sok jóért, amit kaptál. Hívd Őt, hogy segítsen jónak lenni, adjon erőt a követéséhez. Jézusunk készen áll, hogy segítsen, vezessen. Ha jól figyelsz, személyesen szól hozzád, megtapasztalod vezetését. Neked szeretne minden nap üzenni. Így bátorít: „Kiálts hozzám és megfelelek” (Jeremiás 33,3). Ha nap közben úgy érzed, hogy eltávoztál Istenünktől, és nincs lehetőséged egyedül lenni, akkor gondolatban mondj el egy fohászt, pl. „Uram, jöjj, segíts Rád figyelnem, jónak lennem, türelmesnek maradnom!” Így válaszol: „Ne félj, én megsegítelek!” (Ésaiás 41,13)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése