2020. március 30., hétfő

Ennyi!

Ma nem egy Otthoni / Karanténos Kihívást osztok meg veletek. Az az igazság, hogy elég jól sikerült ez a nap. Egyre jobban belejöttek a gyerekek az online tanulásba, elég keveset kellett ma segíteni nekik. Szerintem egyre jobban belejönnek, és mi is. Valahogy belerázódunk, és képbe kerültünk. 
Ma annyi történt, hogy végre befejeztem a Büszkeség és Balítélet hangoskönyvet, és azt kell mondanom,  hogy élveztem. Már régen olvastam magát a könyvet, inkább a filmet néztem meg többször, de jó volt újra hallani Jane Austen szavait, és új dolgokat felfedezni (a filmhez képest). 

Ma úgy gondoltam, hogy inkább egy bátorító képet osztanék meg, ami jelenleg fontos nekem. A bezártságnál készülni kell arra, hogy felszedünk néhány plusz kilót. De persze erre is érdemes odafigyelni. Ma Katával itthoni tesi órát tartottunk, és meglepődve vettem észre, már már egyszerű, elsős feladatokat sem tudok teljesen megcsinálni. EZ nem elsősorban a plusz kilóimra fogom (tényleg), hanem az izületeimre. Tudjátok, május 19-re kaptam időpontot az ortopédiára, de ugye ez is elmarad... szóval ki tudja miért is fáj a lábam és a kezem mostanában... 

Mindegy, akkor is, ezt magunkak küldöm: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése