2022. február 8., kedd

Újra küldetés(ek)re megyek! Ha minden igaz!

Szeretem az ilyen képeket, és Kanako Kuno az egyik kedvenc grafikusom. Ő egy olyan japán nő, aki Párizsban éli a mindennapjait, és az Instagrammon találtam rá. Nagyon vicces, nagyon stílusos, nagyon humoros, és nagyon francia. Olyan humorral tudja átadni a történések eseményeit, hogy azt érzed, jelen vagy a képen és a helyszínen. A régi bejegyzéseim között volt néhány Kanakos rajz. 
De amikor ezt meglátom, erős késztetést érzek arra, hogy órákon keresztül kövessem a példáját. Ha soha nem hűlne ki a meleg víz és nem fogyna el, az lenne a legjobb! :)

Amikor dolgoztam, sokszor jöttem úgy haza, hogy az agyamat leszívta a sok gyerek, és fizikailag is annyira elfáradtam, hogy csak bambán néztem ki a fejemből. Ilyenkor csak bevonultam a fürdőbe, és már élveztem is a házi Wellness lehetőségeit. 
 
Most, hogy itthon vagyok, másabb a helyzet. Csak esténként jutok el oda, hogy lazuljak a kádban. Nagyon élvezem ezt az időszakot, nem is tudom, hogy szeretném-e, ha ez megváltozna... Jelenleg úgy gondolom, hogy nem. Az itthonlét minden egyes percét élvezem. Férj itthon volt 2 hétig, leszigetelték a házat,azóta szokás szerint :)  lomtalanítok, és pakolok. Nagyon tetszik ez nekem. Mert közben nézhetek mindenféle sorozatot, amire eddig nem volt időm. Meg olvashatok. :)

Mindenesetre tervezgetem az újabb kihívásokat magamnak. Emlékeztek? Régen csináltam ilyesmit. Aztán (ahogy az nálam lenni szokott, mert szórakozott vagyok vagy mert nincs időm ) elfelejtődött. Tudom, elég rapszódikus vagyok, de aki szeret, így és ilyennek szeret. Aki meg nem... úgysem olvas. :)

Már most tudom, hogy ez a kedvenc küldetésem, akármi is van!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése