2022. február 16., szerda

Ez nálunk a Kalapos fánk, amit Férj készített.

Az anyósom nagyon jól süt, és a Képviselőfánk az egyik olyan sütemény, amit mindenki szeret. Nagyon szeret. Kivéve Nimródot,de ő édesség tekintetében nem számít,mert csak a csokis muffint és a kakaós csigát eszi meg, nála nem kell túl kreatívnak lenni. :)

A sógorom most volt 50 éves. A bátyám is, de mivel ő az ország másik végében él, most nem tudunk hazamenni, majd később köszöntjük fel. Sokáig gondolkoztunk, hogy mivel is lepjük meg. Már egy ideje nem vásárolunk semmit egymásnak,eltudjuk apróságokkal. Pl. csokival. De most mégis 50 lett, ezért gondolkoztunk. Aztán kitaláltuk. Vagy legalábbis Férj kitalálta!

A Férjem iránti rajongásom ismét a csúcspontra jutott. Ezt a gyönyörűséget Ő sütötte. Úgy, ahogy mondom. Tényleg. A testvérének a születésnapjára.  


Nagyon boldog és büszke vagyok rá. Mindig is tudtam, hogy egy csodaklassz pasi, de most már feleslegessé is válok a konyhában, azt hiszem. 
Kata ezt azzal tetézte, hogy a következő adagból duplát rendelt. Kata kicsi kora óta Kalapos fánknak hívja, és iszonyú mennyiséget meg tud enni belőle. És nem unja meg. Úgyhogy Apának hamarosan újra kell sütnie. Nincs mese! 

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok a "házi cukrászodnak" nagyon ügyes szép lett a kalapos fánkotok ! Boldog lennék ha tudnék ilyet készíteni de valahogy valahol elrontom és nekem nem sikerül ilyen szépre:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, biztos megy neked, hiszen nagyon ügyes vagy!
      Igen, mostanában többször ragad fakanalat és keverőtálat. És ezt nagyon élvezem. :)

      Törlés