2022. június 7., kedd

Életjel

Sok minden történik velünk, itthon. Sajnos tényleg nincs annyi időm, amennyit szeretnék. Szívesen írnék ide többet, még akkor is, ha kevesen jártok erre, ide. De mindez ellenére, én szeretettel várok és látok itt mindenkit. 

Tényleg sok minden zajlik egyszerre. Az iskolában az utolsó napokat éljük túl, küzdelmekkel, nehézségekkel. Közben készülünk Zsófi ballagásra, de már miért ne ilyenkor működne a Murphy-törvény. Eldugult a lefolyónk, nem tudtam mosogatni, így 1 hétig lavórban meg régi lábasokba mosogattam. Aztán, amikor megcsináltuk, akkor le kellett szedni a konyhaszekrényt, mert tönkrement a hátulja, meg a fal is. Szóval, plusz egy hét a nagy készülődésre. És amikor már úgy érzed, hogy nagyjából rendet raktál a szobában és a ruhák között, kapsz 2 nagy zsák ruhát, ami jó lesz későbbre, de nincs hely. Aztán utána már semminek sincs hely... Viszont tudod, hogy hamarosan érkezik a rendmániás családod, és körülnézel, és látod, hogy ki fognak bukni. Meg te is... 

Tudjátok milyen az, amikor a családodban mindenki rendmániás, csak te nem? :) El sem hiszem. 

Közben az iskolában is sok program van, meg 2 Erzsébet táborban is jelen leszek, amitől már most elfáradok. Utána pedig jön a nyár, és az én táborom, amit ugyan már el kezdtem szervezni, de még sehol nem tartok, ahol máskor ilyenkor szoktam... Ráadásul megkerestek azzal, hogy egy régi írásomat kiadnák, úgyhogy most annak az utómunkálatai zajlanak. Újraolvasom őket, kihúzok belőle, átírom, rajzokat válogatok, hogy majd a remek tördelővel, akivel nagyon szeretek dolgozni, minél kevesebb munka legyen, hogy szeptemberre megjelenhessen...

De azért a hobbidra is szánni kellene egy kis időt. Az olvasás nagyon jó, és van arra időm, hogy 1-2 oldalt elolvassak. Nézek sorozatokat is, de már arra sem annyi jut, mint régen. Szóval, nem titkolom, hogy szeretnék pihenni. 

Na, ebben a káoszban és túlhajszoltságban - meg abban, hogy újra bedagadt a bokám, mert előjött a bokasérülésem, és nehezen közlekedek, de ebben a meleg erős szerepet játszik -, amikor látod ezt a képet, akkor azt mondod, hogy minden ellenére BOLDOG VAGY!

Ugye?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése