2023. január 3., kedd

#31 Amikor nagyon izgulsz valakiért, aki megsérült

Már sokszor elmondtam, tudjátok, hogy lelkes filmrajongó vagyok. És azt is elmondtam sokszor, hogy nagy JEREMY RENNER - fan. Tudjátok, ő a kedvenc Bosszúállóm. Nem olyan régen írtam is arról, hogy megnéztem a sorozatát, mert jó.

Aki olvas híreket, tudja, hogy sajnos megsérült. Amikor utaztunk haza a vonattal, híreket olvastam. És akkor szembesültem azzal, hogy január 1-jén mi is történt vele. Hogy baleset következtében helikopterrel kellett kórházba szállítani, mert hólapátolás következtében megsérült. Állítólag sok vért vesztett, miután elszabadult egy hókotrógép. Sajnos az állapota kritikus, ugyanakkor stabil. Akármit is jelent ez. 

A Deadline magazin értesülései szerint a színész Mt. Rose-Ski Tahoe közelében található otthonában sérült meg, ahol a napokban hóvihar pusztított, emiatt pedig közel 35 ezer otthon maradt áram nélkül.

Nagyon szomorú lennék, ha történne valami vele. Nem tudom milyen ember, de kedvelem, mint színészt, és nagyon szurkolok neki. Hogy hamarosan meggyógyuljon. 

Az a célom, hogy olyan dolgokat osszak meg, ami fantasztikus és pozitív, és igyekszem is minden napban megkeresni, de most ez jár a fejemben. Remélem, hogy jól alakul majd minden! 💓


2 megjegyzés:

  1. Majd belenézek a filmbe. Jókat szoktál ajánlani. Jàték van nálam. Nézz be hozzám. http://korsocska.blogspot.com/2023/01/iglujegkunyho-torta-jatek.html?m=1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, nem tudom mennyire szereted a Marvel filmeket, mert eléggé nem evilági, de persze vannak más jellegű filmjei. ☺️ A játékról köszönöm, hogy szóltál.

      Törlés