2023. január 15., vasárnap

#37 Utálom az antibiotikumot!

Az utóbbi napokban betegeskedem. Végre eljutottam orvoshoz is, ami egy külön kaland volt. Voltam ugyanis kétszer, de ő nem volt. Tudtam, hogy nem vagyok teljesen rendben, de elmentem dolgozni, mert lelkiismeretes vagyok, és nem akartam úgy táppénzre menni, hogy orvos nem látott. Amikor aztán eljutottam, letolt, hogy miért dolgozom. Amikor meg mondtam neki, hogy "De én voltam itt kétszer is!", akkor meg leállított, hogy Jól van! 

Úgyhogy most táppénzen vagyok, mert tüszős torokgyulladásom van. A 3. napja nem beszélek folyamatosan, és ez igazán jót tesz a torkomnak. Viszont annyi antibiotikumot szedtem be, hogy már teljesen kész vagyok tőle. Eszek én, de nem úgy bírom magam, és a gyomrom is érzi. :( Hamar elfáradok, és ezt már nagyon unom. Szombaton szedtem be az utolsót, és nem vagyok hajlandó többet!

Én egész életemben 3x szedtem antibiotikumot.

Először, amikor Zsófi 1,5 éves volt, elkaptam valami komoly betegséget, és kiírták nekem. Akkor kellett leszoktatnom a cicizésről. Mondjuk ő elég gyorsan vette is az akadályt. :)

Aztán a 2. alkalom tavaly novemberben volt, amikor hörgőgyulladásom lett, ami szintén elég komolyan nézett ki.

És a 3. alkalom most van. Már elég sokat beszedtem, és már nem szívesen károsítanám a szervezetemet. Mondjuk jobban vagyok, de még mindig nem az igazi. Gondoljátok csak el, hogy elhúzódik már egy ideje! 

Most nem mondom, hogy fantasztikus! Most azt mondom, hogy jó lenne már meggyógyulni!

2 megjegyzés:

  1. Sokáig halogattad , már jó ideje mondod hogy nem érzed jól magadat. Mielőbbi teljes gyógyulást kívánok sok szeretettel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. Én elmentem orvoshoz, csak orvos nem volt. :(

      Törlés