2023. január 5., csütörtök

#33 Az év első könyve, ami persze, hogy Lee Child 😏

Szeretek olvasni. Ez az egyik hobbim. Azt is terveztem, hogy miután itt a karácsonyi szünet, ráadásként még egy héttel megtoldva, és hazautazok a szüleimhez, lesz időm olvasni. De nem volt. Energiám sem.

De persze elvittem két könyvet, mert szeretem bebiztosítani magamat. De inkább feküdtem, aludtam, pihentem. A hét végére aztán jobb lett, és nekiálltam olvasni, és éreztem, hogy jobban vagyok, mert szinte majdnem az egész könyvet kiolvastam. 

Ez 2023 első könyve. És persze, hogy Lee Child. Ez egy ismét remek könyv. 

Tartalom:

Jack Reacher sebesülten, kínzó fájdalmak közepette érkezik meg egy jellegtelen nebraskai kisváros álmos estéjébe, ahol azonnal titkok és hazugságok sűrű hálójában találja magát. Igazságérzete nem engedi továbbmenni úti célja, Virginia felé. Bár mindenki azt szeretné, hogy eltűnjön. Ha lehet, örökre. A helyi bűnszervezet, amely az egész várost uralma alatt tartja, néhány órával Jack érkezése után már őt keresi élve vagy halva. A hírhedt Duncan család amúgy is nagy bajban van: titokzatos szállítmányuk napok óta késik, megrendelőik egyre türelmetlenebbek. A kisváros élete felbolydul, újabb és újabb nehézfiúk érkeznek, a félelem és a nyugtalanító várakozás a végsőkig feszíti az idegeket. Miközben Jack egy helybéli asszony huszonöt évvel ezelőtt eltűnt kislánya után nyomoz, egyre-másra keresztezi Duncanék útját. Léptei nyomán sötét titkok és gonosz tervek kerülnek napvilágra.

Azokat a könyveit szeretem jobban, amiket egyedül írt. Nem olyan régen a tesvérével teszi, de azok nekem nehézkesebbek. Nehezebben haladok velük, mert vontatottabb. 

Mindenesetre a terv, hogy idén sokat olvasok, remélem be is tudom tartani. Meglátjuk.  

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése