2023. január 19., csütörtök

#40 A második könyv ebben az évben :)

Szeretek olvasni. Ez a hobbim. Azt tervezem, hogy ebben az évben sokat fogok olvasni. Remélem, hogy meg is valósul. Azt terveztem, hogy minden héten elolvasok egy könyvet - bár ez már most megdőlni látszik -, de azért igyekszem. Ez a könyvet nem most fejeztem be, hanem ténylegesen a 2. héten. Ezt is magammal vittem anyukámhoz, de ott nem volt rá időm. Így most fejeztem be. 

Ha valaki szereti a könnyed, szórakoztató, romantikus regényeket és Jill Mansellt, akkor jó lesz. Én szeretem. Teljesen habkönnyű, nem kell gondolkodni rajta, nem kell fejben tartani összefüggéseket megérteni, mert olvastatja magát, és az embernek szüksége van ilyen olvasmányokra. 

De így van ez, amikor valaki romantikusra adja a fejét. És én szeretem. Vannak időszakok az életemben, amikor folyamatosan egyfajtát olvasok, máskor meg változatosságra törekszem. Magam sem tudom, hogy mikor melyik könyv jön le a polcról. Persze, a harmadikat már tudom, mert olvasom egy ideje, de arról majd akkor, amikor elolvastam. :)

És bár javíthatatlanul romantikusnak gondolom magam, a szó klasszikus értelmében, tudom, hogy ez csak egy bugyuta kis regényke, amiben persze, hogy minden  úgy alakul, ahogy kell, de az ember miért ne örülne ennek, nem igaz? 

Az emberek a boldogságra vágynak. Valahol kell is nekik, az biztos!

Tartalom:

Szerelmi ​bonyodalmak, titkok és félreértések, rejtélyes kalandok és összekuszált ügyek… Úgy szép az élet, ha ezerrel zajlik!

Clemency
Okos, harmincas lány, akit villámcsapásként ér, hogy bizony számára is létezik olyan fickó, akibe első látásra képes lenne totál belezúgni. Micsoda pech, hogy a férfinak már van felesége.

Ronan
Szexis és intelligens pasi, csak az a baj, hogy nagykanállal falja a nőket. Alaposan szíven üti, amikor életében először őt hagyják faképnél. Vajon hirtelen elpárolgott legendás vonzereje?

Belle
Mindene megvan, amiről más nő csupán álmodik: bombázó alak, mesés ruhatár, káprázatos hapsi. Viszont régóta rejteget valamit. És hagyján, hogy mások előtt, de jóval nagyobb gond, hogy még önmagának sem meri bevallani.

„Könnyű és vidám csemege az egyik kedvenc írómtól.” Katie Fforde
„Ezt nevezik tökéletes kikapcsolódásnak.” Sunday Mirror
„Jill Mansell méltán az egyik legnépszerűbb szerző a világon.” The Telegraph

Jill Mansell művei eddig több mint 10 millió példányban fogytak el a világban. Jelenleg a 30. könyvén dolgozik, amely jövőre jelenik meg az Egyesült Királyságban. Világsikerének titkát már sokan próbálták megfejteni. Könnyed stílusa, szédületesen jó humora, csavaros történetei és életszerű párbeszédei mind hozzájárulnak óriási népszerűségéhez. Azon ritka szerzők egyike, akik a legkönnyedebb témától a legsúlyosabbig képesek bemutatni a női élet örömeit és buktatóit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése