2023. június 11., vasárnap

#111 Osztálykirándulás a komáromi erődben

Az elmúlt héten pénteken az osztállyal kirándulni mentünk Komáromban. Vonattal utaztunk, amit a gyerekek nagyon élveztek. Volt olyan gyerek, aki még sohasem vonatozott. Azt kell, hogy mondjam, nagyon jó kirándulásban vettünk részt. Amíg Móron szakadt az eső, és a kollégák azon izgultak, hogy mennyire el fogunk ázni, ott egész jó idő volt, szinte meleg. 

Ide jöttünk, és a gyerekek nagyon élvezték. Szinte bevettük az erődöt. Nagyon jó kis csapattal kirándultunk, semmi gond nem volt, a legjobb búcsúkirándulás, ami lehetett. 

A tájékozódás miatt (mert sem én, sem a kolléganőm nem vagyunk jó ebben :) ) vittük magunkkal a férjeinket is. Férj volt a túravezető, a másik férj pedig azért volt, mert a kolléganőm kicsit nehezebben közlekedik, és ő végigsegítette az útján. Jó kis csapat vagyunk, kicsit sajnálom, hogy jövőre nem leszünk együtt. Vele tudtam dolgozni, meg mellette igazán kiélhettem a kreatív lényemet. Jövőre sokkal nehezebb lesz.

Útban befelé az erődhöz:

A bejárat előtt készítettünk osztályfotót, de ugye azt ide nem teszem fel, így csak magamat képviselem ez ügyben. :)

És akkor aztán adjad neki, bevettük a várat, és mindent, amit találtunk! :)

Az osztály egy része:


Bolyongtunk a hosszú épületben, és készítettem is néhány hangulatképet, de ez az ablaküveg nagyon tetszett.

Ezt kell tudni az erődről:
Nyilván, amikor találtunk egy igazi tankot, Férj sem bírta ki. Ahogy a másik apuka sem, és ahogy a gyerekek is teljes erővel megrohanták. Nagyon cukik voltak.

Összességében szép kis nap volt. Jól elfáradtunk. Oly annyira, hogy az egyik gyerek elaludt a vonaton. ÉS a gyerekek azóta is erről beszélnek. 

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése