2023. június 28., szerda

118 RiceLand, avagy a rizs felhasználása másképpen

 A mai nap a táborban kicsit laposra sikeredett. Az iskola nagyrésze a veszprémi állatkertbe ment, így csak a 4-5-6. évfolyam maradt a suliban. Nagyon csendes volt az iskola, bár a negyedikeseim gondoskodtam az alapzajról. :) Már egyre jobban lehet érezni a fáradtságot, nemcsak nálunk, hanem náluk is.

Délelőtt elmentünk egy játszótérre, ahol kifutkározhatták magukat és mindenféle jó dolgot csináltak. 

Délután rendőrkutya bemutató volt, és míg vártunk rájuk, nem akartam, hogy sokáig csak úgy lógjanak a levegőben, meg túlunatkozzák magukat (ahogy az ilyenkor szokás), adtam nekik lapot, hogy rajzoljanak. Velem sokat alkotnak. Az enyémek elég nyugodtan fogadják, amikor Andi néni kitalálja, hogy alkotni fogunk. :) Szeretik és szívesen is csinálják. 

RiceLand - A gyerekekkel ma ezt készítettük délután az Erzsébet táborban, míg vártuk a rendőrkutyák érkezését.
Kiöntöttük a rizst, és körberajzoltuk. Majd mindenki elkészítette a saját szigetét. Nyilván ide a blogra a sajátomét teszem, de nagyon jó ötletek születtek általa.

 










 

Mégis, ez a nagyszerű ötlet most nem tőlem származik, hanem Zsófimtól, aki mint tudjuk, az egyik kreatív családtagom. Ő kezdte el csinálni, és a gyerekek utánozni kezdték. Én pedig felettébb büszke vagyok rá!

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése