2012. június 24., vasárnap

Nagyon elfoglalt

- Holnap vizsgázom. Hát... Kb. 2 évvel ezelőtt elkezdtem egy iskolát, gondoltam, Zsófi elég nagy már hozzá, vágjunk bele, csináljunk valamit. Szeretek tanulni, emberek közé is mehetek, meg egyébként is. Szeptemberben elkezdtem az iskolát, és a következő hónapban kiderült, hogy érkezik Nimród. Úgyhogy az év végi vizsgák helyett szülni mentem. Jó, gondoltam, egy év, majd folytatom, van néhány vizsgám hátra, azt megcsinálom. Rá egy évre kaptam egy vizsgaidőpontot. De akár hiszitek, akár nem, nem tudtam elmenni. Zsófia akkor 40 fokos lázban feküdt itthon, így az számomra fontosabb volt holmi vizsgáknál. Úgyhogy megint eltelt 1 év. Most itt vagyok, várva a holnapot. Én vagyok beteg... De elmegyek. Nem mondom, hogy az esélytelenek nyugalmával, mert alapvetően szorgalmas diák vagyok, bár nem könnyű a fejem. :( Nem tanulok valami túl könnyen. Magolni nem tudok, és csak úgy tudok megtanulni valamit, ha meg is értem. Kicsit persze izgulok, tudjátok, a szokásos, hogy "De jó lenne olyan tételt húzni, amit azért tudok is... Nem nagyon leégni, mert bár alapvetően jó a beszélőkém, de ilyen vizsgákkor nehezebben megy... stb." Persze ismerve a tanári kart, tudom, hogy nagyon kedvesek és segítőkészek lesznek, de azért mégis izgulok. Úgyhogy drukkoljatok nekem!

- Közben kiderült, hogy a nyári táborban, ahová szoktunk járni nyaralni gyerektanító leszek. Először nagy Őm nem akart hallani arról, hogy 3 gyerek mellett (jön velünk Dorina is, az unokatestvér) tanítsak, nem is jelentkeztem. Aztán kiderült, hogy kevesen jelentkeztek (sajnos), így tanítok. Nagy Őm megértő volt, és hoztunk pár közös döntést a hogyanról és a miképpenről. Mindig is mondtam, hogy ő az álomférj :) 2 hét és megyünk. Még nem tudom, hogy milyen csapatom lesz, de készülni is kellene rá.

- Itt hívom fel a figyelmeteket a játékra! Mostanában hamarosan megkapom a tanulmányt, és akkor JÁTÉK lesz és Sorsolás! (Itt szeretném megkérni Életcseppes Rékát: Küldd már el légy szíves újra a címedet! Köszönöm.)

- Belefogtam egy új anyag megírásába, - ovisoknak - ami már egy ideje a fejemben van. De még mindig várom az ötleteket.

- Közben lassan elkezdek munkát is keresni. Ugyan még szeretnék itthon maradni, addig, míg Nimród 3 éves nem lesz mindenképpen, de hát idejében el kell kezdeni. Én mondjuk örülnék annak is, ha Isten újabb babát adna nekünk, feltéve, ha úgy látja jónak. A családom persze nem lelkes, mert szerintük már "öreg" vagyok hozzá. Mindegy, most ebbe nem megyek bele, egyszer majd...


Szóval, elfoglalt vagyok. Egy busy bee... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése