2012. szeptember 26., szerda

Fáradtság

a köbön.
A múlt héten elmentünk anyáékhoz, és az egész péntektől-vasárnapig időszak nagyon zűrös, gyors és fárasztó volt. Pénteken dél körül értünk haza. Pihentünk, és meglátogattuk Kriszta barátnőmet, akivel annak idején Nyíregyházán a református iskolában együtt dolgoztunk, és akinek ikrei ruháznak minket :)
Szombaton nem voltunk gyülekezetben, mert most nem volt ezen a héten nálunk. Elutazott a gyülekezet Nyíregyházára, de mi nem mentünk most. Otthon beszélgettünk, ápolgattuk Zsófit (akinek már nem fájt a füle), de azért vigyáztunk rá.
Délután aztán osztálytalálkozóra mentem. Igen jó volt. 25 év nagy idő, és nagyon jó volt találkozni azokkal, akikkel eltöltött szép időt az ember. Jó kis osztály voltunk mi.
Mi voltunk az első orosz tagozatos osztály, (én nagyon szerettem az oroszt, és most is szeretem, bár évek óta nem tanultam és használtam), rendszeresen nyertük a magatartás és szorgalom versenyeket, a menetdal-versenyeket, és még sorolhatnám. Jó osztályfőnökünk volt, aki szigorú volt, de nagyon össze tudta fogni a mi kis osztályunkat. Még abban a bizonyos úttörő-időszakban nőttünk fel, amit szerettünk. Nyírfácska raj voltunk. És oroszul énekeltünk az Áll egy ifjú nyírfa a réten című éneket. :)
Főztek. Nekünk külön készítettek ételt, ami igazán megható volt.
Beszélgettünk, volt egy osztályfőnöki óra, aztán zenészek is voltak. Én nem vagyok egy nagy táncos, nem is igazán szeretem (nem gondolnám, hogy a keresztény embereknek mulatni és bulizni szükséges - ismerek olyat, aki másképpen gondolja)... Az volt a jó, hogy találkoztunk.
(Képeket megpróbálok később mellékelni.)

Vasárnap Debrecenbe mentünk nagy Őmmel, ahol előadást tartottam a Gyermekmunkáról, ezen belül is a Szemléltetésről és a Szemléletváltásról. Nagyon elfáradtam, mert 10-13-ig beszéltem. Azért elég hosszú idő még nekem is, aki szeretek és tudok beszélni.  :)
Délután aztán meglátogattuk a bátyámékat.

Hétfőn aztán hazajöttünk.

Kedden szüret. Én természetesen főztem, és természetesen most romlott el a fényképezőgép. Jellemző.
Ma, szerdán bokor és fakivágások voltak nálunk. Kis helyet készítettünk a ház előtt és a ház körül. Nagy munka volt, és mindenki nagyon elfáradt.
Most egyenlőre ennyi, csak jelt adok, hogy megvagyok, csak fáradt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése