2013. október 19., szombat

Hálás vagyok #4.

Ismét egy elég nehéz, fárasztó, de annál izgalmasabb heten vagyunk túl.
Természetesen most is sok minden történt mindenkivel. De azt kellett felfedeznem, amin én magam is meglepődtem, hogy mennyire szeretek aludni. Most már leginkább a fáradtság a legjobb altatóm. Oly annyira, hogy tegnap, amikor elaludt a családom minden tagja, elmentem a kedvenc helyemre, a fürdőszobába, és annak rendje és módja szerint elaludtam a fürdőkádban. :) Ami nem jellemző. Nem is lehet ezt máshogy mondani. 
Ebéd után, amikor altatás van, és bár Zsófia nem alszik, de neki is kötelező a csendes pihenő, olyan jó odabújni Nimródhoz, és úgy tenni, mintha aludnék. Persze én aludnék, és Nimród és Kata mellett lehetne is, de édes Zsófim miatt nem lehet megtenni. Mondjuk ő jól ellenne, ha tévét nézhetne ez alatt az idő alatt, de valljuk be, ezt is csak felügyelet mellett lehet neki.
Mindenesetre ezt találtam:
"Az alvás az én drogom, az ágyam a dealer, és az ébresztőórám a rendőrség." 

A héten nagy Őmmel romantikus napjaink voltak. Úgy mint házassági évforduló, közös sütizés, /sajtos muffin/, közös filmnézés (nem lényeg, hogy mi, csak hogy együtt ültünk és néztünk), esti, nagy beszélgetések hitről, családnevelésről, az eltelt évekről, élményekről stb.
Zsófia nagyon ügyes baletten és fit-kiden, bár sokat csacsog a barátnőivel, ami miatt sok harcot kell vívnunk egymással, az engedelmességgel.
Még mindig ő: nagyon jól számol, fejben összead 10-ig, és még élvezi is :)
Nimróddal nagyon jó összebújni. Annyira tud nézni a szép szemeivel, és már most aggódom. Mert hogy mindenkit megszédít a maga módján. Már most.
Kata sokat mosolyog, és még mindig nagyon jó alszik.

Emellett:
Szász Anna barátnőm két könyvét kaptam meg (még nem olvastam el, de hamarosan)Nyomozás, szerelem, ismerkedés, Óbuda, veszély, árulás....egy izgalmas, olvasmányos regényben
Mesekönyv gyermekeknek

Csomagküldő szolgálat gyors kézbesítése
Felfedeztem egy jó blogot.
apró bosszúságokon túltenni magam (nem mindig könnyű)
felfedezni, hogy egyre jobban szeretem Mórt
szép házakat nézni igazából és újságokban
ismét tanulni valamit a türelemről
néha-néha kipihenten ébredni, de közben álmodozni
új ismeretségek és új lehetőségek
szőlőt enni
finomságos fasírtot és sajtos muffint készíteni
játszani a gyerekekkel - sokat
élmények a Tropicariumban - a kígyók nem jöttek be :(
a gyülekezetben sok gyermek volt, és ennek mindenki nagyon örült

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése