2014. június 19., csütörtök

Nimród utóbulija

Én is, ahogy gondolom ti is befőzések jegyében töltöm mindennapjaimat.
Viszont tegnap volt egy lazítós nap Tegnap.
Ugyan Nimród májusban született, de akkor annyira zsúfolt volt a hónap, és annyi minden történt, hogy most szerveztük meg a buliját :)
Élményt szeretek adni, és mivel Nimród májusi, lehetett játszótérre szervezni ezt az alkalmat.

Én alapvetően nem vagyok egy bulizgatós, és főleg buliszervezős anyuka. Arra figyelek, hogy jól érezzék magukat a gyerekek, de nem tartom szükségét (a magam részéről), hogy hatalmas partikat szervezzek a gyerekemnek drága ajándékokkal, sok vendéggel - csak az ajándék miatt.
Ezért mindig olyanokkal tartjuk meg ezeket az alkalmakat, akikkel hasonlóan gondolkodunk, véleménnyel vagyunk. Mi szülők is nagyjából egy hullámhosszon vagyunk. Ez fontos, mert a gyerekeink is alapvetően jó gyerekek, nincs túl sok konfliktus, és kölcsönösen figyelnek egymásra.
Szóval jó volt. Én elfáradtam, az biztos.

És ráadásul azért is jól érezték magukat, mert a tegnapi nap egy olyan nap volt, amikor tovább maradhattak fenn. :) Máskor 8-kor már mennyi kell aludni, most fél 9-ig fent lehettek, utána mentünk haza. És nagyon élvezték.
Mondjuk az alvással sem volt gond. Amikor Zsófia azt mondja már: "Anya, fáradt vagyok!" - ez már jelent valamit :) 5 perc alatt el is aludtak.

Képekben:
AZ ÜNNEPELT!
AZ ÜNNEPELT A BARÁTAIVAL
CSAK CSAJOK 1. - ISKOLÁS KATEGÓRIA
CSAK CSAJOK 2. - 1 ÉVES BARÁTNŐK
CSAK ÚGY :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése