2017. december 23., szombat

Szerelmes történetek - képekben

Nagyon különleges kapcsolatunk van. Nimródnak és nekem.
Biztosan állíthatom, hogy ez a fiú-anya kapcsolatnak valamilyen titokzatos világa.
Nimródom teljesen más, mint én. Rám inkább Zsófia hasonlít. Külsőre és belsőre egyaránt.
Amit viszont Nimród örökölt tőlem, és Zsófi nem, az a szabályszeretés és betartatás, az, hogy ha elhangzik valamilyen szabály, azt tényleg be kell tartani. Zsófiám az a típus, akinél az a szabály, hogy nincs szabály. :)
Nimród szereti a megszokott dolgokat, és nehezen változtat. Én is ilyen vagyok. Évek óta ugyanazt a mosóport, fogkrémet és mindent használom, amit megszoktam. Nem tudok változtatni. Ezért is zavart, hogy az Avon állandóan megszüntet bizonyos illatokat, amiket már úgy megszoktam évek során. :(
És ahogy rám tud nézni... Kész vagyok...
Tudjátok, olyan szerelmes tekintettel...
Ő az a gyerekem, aki mindig üzeneteket ír nekem, szerelmes leveket hagy mindenhol szívecskével meg SZERETLEK üzenetekkel.
A legújabb az volt, hogy ráírta a kezére, hogy Anya és Nimród szerelmes szívecskékkel. Gondoltam, viszonzom, mert miért ne?
Remélem, hogy nagyobb korában is így lesz majd.
Nincs mit tenni, nagyon szeretem.

De persze van egyfajta másik szerelem is a családban. Zsófi és Férj között. Mondjuk meg tudom érteni, mert én is oda vagyok Férjért :), de a nagylányom ragaszkodása felé van olyan nagy és hatalmas, mint a kisfiamé felém.

Ez a kép ma készült a gyülekezetben. Annyira aranyosak együtt.

És még két ráadás képet is hoztam nektek. Most született a gyülekezetünkben egy kisbaba. A rajongás most őt övezi. Jár ám kézről kézre, és mi nagyon szeretjük a kis Hannát.

Nagyon szerettem babázni. Én szívem szerint még vállaltam volna gyereket, de sem a korom miatt, sem a házunk méretet miatt ez nem megoldható már. Ja, és a türelmem miatt sem, ami sosem volt.... :)
Úgyhogy marad mások babája. De ezt is élvezem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése