2022. szeptember 10., szombat

Rapid Sakkverseny Tatabányán

Az iskolánkban ezen a héten Projekt hét volt, ami azt jelenti, hogy ilyenkor elmennek az osztályok 3 napos kirándulásra. 

Nagyon vicces volt nálunk a helyzet. Zsófi gimnazistaként már más irányba jár. Neki volt iskola, de Gólyaavató volt, így mindenféle feladatot végeztettek el velük. Ő anyósomnál aludt. Férj itthon fát vágott, mert végre el kell rakni a téli tüzelőt is. Én és Kata Bakonybélbe mentünk egy Erdei iskolába, ami nagyon jó volt. Jól elfáradtam, keveset aludtam, de a gyerekek nagyon cukik voltak.

 

Nimród Zánkára ment az osztályával. Ő is keveset aludt. Miután pénteken hazajöttünk, tudtam, hogy szombaton versenyre megy, de mindketten - a kevés alvás miatt, mert hát a felsősök is eléggé buliztak, amihez a kisfiam nincs hozzászokva, mert mi korán fekszünk - jól elaludtunk. Zsófi keltett, amikor jöttek érte. Vicces volt. Szóval, Zánka után egy kis sakk-levezetésre ment Tatabányára. Lángos Rózsa Fide Rapid Verseny volt. Nagyon jól játszott. 7 fordulóból 5-öt megnyert. 25 indulóból az 5. helyet szerezte meg. Nagyon büszke vagyok rá!

 Nem olyan régen voltunk egy 3 napos komoly sakkversenyen, azon is nagyon jól szerepelt. Felnőtt mezőnyben 2,5 pontot szerzett, ami szerintem szép teljesítmény. Úgyhogy én egy ideje már teljesen máshogy látom a sakkversenyeket és a sakkozókat is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése