2023. február 6., hétfő

#52 Ki vagyok én? És ki vagy te?

Pár évvel ezelőtt a blogvilágban nagy "divat" volt mindenféle játékot hirdetni, belevonni másokat. Mostanában nem nagyon van ez így. De ugye mindenki rohan... Volt egyszer egy "Ismerjük meg egymást!", ami arról szólt, hogy 7 dolgot kellett az embernek elmondania magáról, és valaki mást meghívni, hogy ő is mondjon el magáról 7 dolgot. Én általában nem szálltam bele, és most sem szállok bele ilyesmibe, noha érdekel, hogy ki milyen, szeretem megismerni a másikat. Viszont úgy gondolom, ha el akarja mondani, akkor leírja a blogjában. 
 

Most viszont azt gondoltam, hogy leírok 10 dolgot, csak úgy. Aztán, akinek van kedve, csatlakozhat! Ide is írhatjátok a kommentbe, vagy a ti, saját blogotokba! 

10 dolog rólam: 
1) Az egyik mottóm az, hogy "Szimpla kis életet élek. Értékeset, de egyszerűt." Nem szeretem a túl bonyolult dolgokat, de szeretem, ha az élet rendes és megszokott mederben zajlik. Nehezen bírom a változást. 
 
2.) Nagyon szeretek utazni...bárhova (na jó, nem bárhová!), bármivel. Szeretem megszervezni, kitalálni. Mindig kalandosra sikerülnek ezek az alkalmak. 
 
3.) Szeretek beszélgetni, csacsogni, beszélni, csevegni. Sokat és mindig is beszélek. De ez teljesen normális velem kapcsolatban. Ennek ellenére nagyon szeretem a csendet, és szeretek csendben maradni. 
 
4.) Nem titkoltam sorozatfüggő vagyok. Amikor van egy kis időm, akkor szívesen nézek sorozatokat, mert 45 percnyi időm van. 1,5 óra nem mindig, bár néha van arra is példa, hogy egy hosszabb filmet nézek meg, de akkor azt Férjjel, és az célirányos. :)

5.) Könnyen kapcsolódok emberekhez, kortól, nemtől függetlenül. Könnyen ismerkedem, és ebből szoktak problémáim is lenni, de nem tudok és nem is akarok változtatni ezen. Erősen extrovertált típus vagyok. Noha nem szeretem a feltűnőséget, remekül tudok csendben a sarokban ülni.

6.) Szeretem a munkámat, és mindig is erre vágytam, hogy taníthassak és gyerekek között legyek. Hálás vagyok ezért. 

7.) Hetednapi Adventista vagyok. A hit fontos szerepet tölt be az életemben, még akkor is, ha nem beszélek erről folyamatosan és sokat. 20 éves voltam, amikor Jézus mellett döntöttem. Hiszem, hogy minden csak vele működik. 

8) Nagyon szeretek fotózni, leginkább fákat. Ha fáradt vagyok, vagy van egy kis időm sétálni megyek, és ott sok fényképet készítek fákról, fák ágairól, természetről. Nagyon szeretem.

9) Tyúkanyó típus vagyok, és erősen kontrollos. Ennek a családom nem mindig örül, de ez van. :)

10) Szeretem a macskákat, a csokit, a tulipánokat és a finom ételeket. Ami húsmentes. 

Fantasztikus! 
Köszönöm, ha te is megosztod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése