2023. február 24., péntek

#63 Amikor Ioan Gruffud a nagyon nagy kedvenced már régóta...

Rajongásom Ioan Gruffudd iránt megmaradt. Számomra ő egy nagyon tehetséges színész, és nem utolsó sorban nagyon helyes és vonzó férfi is. Amolyan férfiideál nekem. Tényleg nagyon tetszik. Képzeljétek csak el, egy idősek vagyunk! :)

Valamiért azonban nem foglalkoztatják annyira, mint amennyire tehetséges. Szerintem. 

HARROW

 (a fenti linkre kattintva tudjátok megnézni)

Amikor kiválasztottam ezt a sorozatot, azért tettem, mert egyrészt szeretem a palit, másrészt meg mert hiányzott a Forever. Szerintem abban fantasztikus volt, és arról már írtam is nektek. Sokszor megnézem, mert nemcsak a sorozat jó, bár sajnos csak 1 évadot ért meg, de van ebben a pasiban valami hallhatatlan báj :), ami miatt úgy érzed, hogy régóta él, és mindent tud.

Ioan Gruffudd egy tehetséges színész, de valahogy nincs szerencséje a sorozatokkal. Többen láttam, de valahogy mindig abbamaradt. Láttam például a Ringert, ami nem lett volna rossz, szerintem jobbat is kihozhattak volna belőle, ha még adnak neki egy évad esélyt, de nem tették. :(

De akkor is úgy voltam vele, hogy megnézem. Meg aztán én szeretem az ilyen törvényszéki-nyomozós sorozatokat.

Így izgultam, amikor megtaláltam, hogy ez is csak 1 évados. Hogy megint megnézem, aztán vége. Az ember megszeret valamit, aztán hirtelen vége, ez olyan rossz. De azért megnéztem, és tetszett. Örülök, hogy ausztrál sorozat lett, szerintem izgi. Nincs benne annyi rohangálás, akciójelenet, de kellően izgalmas. 

Aztán berendelték a 2. majd utána a 3. évadot. De úgy tűnik ezzel vége. 

Viszont nagyon ajánlom, mert nagyon szórakoztató lett. A címe is az. Mert bár a címet a főszereplőről adták, akit Daniel Harrownak hívnak, a harrow magyar jelentése borona is. :) Meg az angol is.

Itt van tehát Dr. Daniel Harrow, aki zseniális törvényszéki patológus, egészen olyan, mint Dr. Henry Morgan, mínusz a halhatatlanság, plusz több lazaság van benne, ami a Mindörökké után furcsa volt.

Nos, Harrow elvált, aki a kamaszlányát alig látja, mert ő éppen lázad, elhagyta a szüleit, inkább a barátjával él hajléktalanként. És nem tudjuk, hogy miért... De higgyétek el, érdemes megnézni.

Szóval az 1×01 végén kiderül, hogy Harrow (valószínűleg nem sokkal korábban) szó szerint betonba öntött, majd a folyóba dobott egy holttestet. Mármint a néző számára derül ki, a rendőrség éppen hogy megtalálta hullát, és még csak találgat. A nagy kérdések:  Harrow is ölte meg, vagy csak a vízbe dobta az áldozatot? Harrow feleségének vagy lányának, esetleg mindkettejüknek köze van a halálesethez? Ahhoz, hogy a kérdésekre választ kapjunk a sorozat mind a 10 részét meg kell néznünk, de az biztos, hogy Harrow már az első perctől kezdve minden leleményét beveti, hogy hátráltassa nyomozást, nagyon nem akarja, hogy fény derüljön rá, kié a titokzatos holttest.

Mindenesetre szerintem igen jó sorozat. De szívesen nézném még őt. Van benne valami! 

Fantasztikus! (Színész és Pasi is!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése