2023. február 17., péntek

#58 Vonatozás első osztályon!

 A hétvégén hazamentünk a szüleimhez. A gyerekeket kikértem az iskolából, és kivettem egy Anya-napot, és nekivágtunk az országnak. Már elég rutinosak vagyunk ezen az útvonalon. Jó is a közlekedés. Kőbánya-Kispesten leszállunk,majd átszállunk az InterCityre. Nem kell metrózni, nem kell nagyon rohanni sem, csak mindig visszafelé, de azt meg az ember kibírja. Merthogy visszafelé 3 perc van az átszállásra. :)

Amíg viszont várunk az IC-re mindig van egy óránk, ezt a helyi plázában töltjük, ahol felfedeztünk egy fantasztikus papír-írószer boltot, és oda a lányokkal mindig bemegyünk. Nagyon jó kincseket lehet ott találni!

Na, mindegy is! Megvettük a jegyet, és úgy voltunk vele, hogy miért ne 1. osztály? Ha már az embernek születésnapja van, nem igaz? Nézzétek csak, milyen kényelmesen utaztunk. Állítható ülések. Naná, hogy ezzel szórakoztunk! :) Aztán meg a jegyhez járt valami meleg ital, kávé, capuccino, tea. Ezt persze csak Zsófi és Férj vette igénybe, mert ők azok, akik nem hagynak ki ilyesmit. :) Nagyon jól utaztunk, és nagyon tetszett nekünk.

Szerintem legközelebb is így megyünk :)

Fantasztikus!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése